Desmit spožākās idejas dāvanām, ko likt zem Ziemassvētku eglītes

Desmit spožākās idejas dāvanām, ko likt zem Ziemassvētku eglītes

15. Dec 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dāvanu gādāšana saviem mīļajiem ir pats skaistākais un arī grūtākais Ziemassvētku laika darbiņš. Esi gatavs sasniegt zvaigznes debesīs un pasniegt pašas košākās dāvanas, bet kā lai to izdara? Viss ģeniālais ir vienkāršs – šogad liec zem egles dāvanas, kas mīļajiem ļaus atklāt jaunus talantus, superspējas, doties piedzīvojumos vai piedzīvot nebijušas emocijas. Desmit spožākās dāvanu idejas iesaka Lieliska dāvana pārstāve Liene Strode.

Konditorejas meistarklases ar pasakaini saldu pēcgaršu

Mīlestība iet caur vēderu, bet vislabāk uzrunā tie gardumi, kas gatavoti pašu rokām. Mājās ceptas tortes, modīgie kapkeiki, mutē kūstošie makarūni vai zefīri ir kulinārijas augstākā pilotāža, par ko sapņo ne mazums sieviešu. Ļauj sapnim piepildīties un šogad uzdāvini draudzenei vai mammai Gastronomijas institūta meistarklases. Tās ļaus attīstīt saldo ēdienu gatavošanas prasmes līdz perfekcijai. https://www.lieliskadavana.lv/konditorejas-meistarklases-gastronomijas-instituts 


Holivudas filmu cienīga romantika

Vai atminies, kad pēdējo reizi ar savu mīļoto piedzīvoji Holivudas filmu cienīgu romantiku – tā, ka skudriņas skrien un no laimes gribas tikai smaidīt? Romantika nerodas pati no sevis, tāpēc radi to pats – dāvini savam mīļajam cilvēkam Ziemassvētkos romantisku SPA kūri pārim “Elizabetes SPA”, kas lutinās gan ķermeni, gan garu. Smaržīga un relaksējoša greipfrūtu masāža ķermenim, piparmētru maska kājām, pērļu vanna…Turklāt tas viss – sveču gaismā, malkojot siltu tēju un vienkārši baudot divvientulību.

https://www.lieliskadavana.lv/spa-rituals-parim-romantiskie-mirkli-elizabetes-spa

 

Monster truck savaldīšana bezceļu trasē

Ja meklē dāvanu adrenalīna cienītājam, paslēp zem egles traku braucienu ar Monster truck bezceļu auto Lietuvā. Uz Dodge pick – up bāzes veidotais off-road braucamais ir 6,2 metrus garš, 4 m augsts auto, bet šī milža potenciālais lēciena augstums īpaši veidotā trasē var sasniegt pat piecus metrus. Jau skatoties vien, pārņem tirpiņas, bet iedomājies, kā ir būt šī mežonīgā giganta stūrmanim? Turklāt zini – Baltijas valstīs šāds brauciens ir vēl nebijusi iespēja un tas pieejams tikai Lieliska dāvana īpašo dāvanu maisā!

https://www.lieliskadavana.lv/klusti-par-monster-truck-sturmani-trase--auto-moto-parkas

 

Kanēļa burvības brīnums

Kanēļa smarža ir viens no aromātiem, kas rada teiksmaino Ziemassvētku noskaņu. Tas nomierina, ļauj atgriezties bērnībā, kur Ziemassvētku vecītis vienmēr piepildīja visas mūsu vēlēšanās. Tāpēc svētkos laba dāvana būs kanēļa SPA procedūra ārstniecības-skaistumkopšanas salonā “VSpa” ar ķermeņa masāžu, kā arī roku un kāju ekopīlingu.

https://www.lieliskadavana.lv/ziemassvetku-spa-rituals-ar-kaneli-vspa

 

Ekskluzīvas vakariņas pilnīgā tumsā

Vai spēj iedomāties, kā ir pavadīt maltīti pilnīgā tumsā? Kā piķa melnumā garšo liellopa steiks, čili un ķiplokos ceptas tīģergarneles vai mutē kūstošs deserts? Tad izvēlies neparastu dāvanu - divu stundu maltīti restorānā Blind Dreams. Jaunā pieredze garšas kārpiņām būs patīkami pozitīvs šoks, bet visām citām maņām – jauna pieredze un neaizmirstamas emocijas.

https://www.lieliskadavana.lv/ekskluzivas-vakarinas-tumsa--ar-jusu-izveleto-edienkarti-blind-dreams

 

Siltums un romantika Igaunijā

Ēģipte ir tālu, Spānijā jau kļuvis auksts, bet tā gribas savai otrajai pusītei uzdāvināt siltumu! Lieliska izvēle būs dāvana, kas ļaus doties romantiskā atpūtā uz Kalev SPA Hotel netālajā Igaunijā. Te valda moderna atmosfēra, dzirkstīs šampanietis. Kopīgas pastaigas un gardas vakariņas ļaus jums satuvināties un atkal sajusties kā mīlošam pārim.

https://www.lieliskadavana.lv/romantiska-atputa-kalev-spa-hotel-kalev-spa

 

Barber Shop apmeklējums vīrietim

Vīrieši, tāpat kā sievietes, mīl rūpēties par savu izskatu. Pasniedz dāvanu, kas došanos pie friziera vai bārddziņa padarīs par īstu modes piedzīvojumu. Salona Don Store apmeklējums ļaus atslēgties no rosīgās ārpasaules un pavadīt laiku vīrišķā skaistuma vairošanai.  Bārdas korekcija piedos sejas vaibstiem jaunu izskatu, savukārt matu griešana ļaus nedaudz relaksēties, jo iekļauj arī galvas masāžu. Bet, ja ir vēlme izbaudīt senās skūšanās metodes, karaliskā skūšana būs vispiemērotākā, iekļaujot “bīstamā skuvekļa” metodi un “auksto dvieli” ādas nomierināšanai.

https://www.lieliskadavana.lv/barber-shop-apmeklejums-virietim-don-store

 

Uzdāvini ziemu Druskininkos

Kamēr ziema Latvijā nāk lēni, Lietuvas kūrorta Druskininku kompleksā Snow Arena tā ir pieejama ar 100% garantiju. Uzdāvini sev un draugam īstu četru stundu ziemu aktīvās atpūtas izklaižu kompleksā Snow Arena apvienojumā ar relaksējošu atpūtu Druskininku viesnīcā Medea - ar pirtīm un burbuļvannām. Silta tēja, bagātīgas brokastis un mirkļi divatā būs perfekta kombinācija veiksmīgai atpūtai!

https://www.lieliskadavana.lv/spa-atputa-ar-naksnosanu-un-snow-arena-izklaides-diviem-viesnica-medea

 

Piedzīvojuma brauciens ar bagiju

Zini kādu, kurš grib apvienot braukšanas azartu ar drifta prieku? Uzdāvini viņam izbrauciens ar bagiju Gulbenes pusē atpūtas kompleksā “Dīķsalas” speciāli ierīkotā trasē. Dāvana nodrošinās izklaidi, ko ikdienā uz ceļiem nav iespējams piedzīvot. Asas izjūtas un iespēja izpausties sniegs elpu aizraujošu piedzīvojumu un ļaus sajusties kā drifta supervaronim. https://www.lieliskadavana.lv/piedzivojuma-brauciens-ar-bagiju-atputas-komplekss-diksalas

 

Romatiska atpūta divatā “Royal SPA Residence”

Izbaudīt dažādas neierastas nodarbes kopā ar mīļoto ir lielisks veids, kā piešķirt attiecībām jaunu dzirksti. Tāpēc laba dāvana gadu mijā būs brauciens uz Lietuvas “Royal SPA Residence”, kas piedāvā tiešām plašu programmu – veselības atjaunošanas procedūras, kino, SPA kompleksu, 30 minūšu antistresa procedūru, izcilas brokastis viesnīcas restorānā.

https://www.lieliskadavana.lv/romantiska-atputa-divata-royal-spa-residence-royal-spa-hotel