Dabas bērniem - lins!

Dabas bērniem - lins!

01. May 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Apģērbs bērniem un sev no lina. Elpojoši, atšķirīgi, mūsdienīgi un latviski! 

Dabīgs lins ir viens brīnišķīgs materiāls. Linam piemīt lieliskas gaisa caurlaidības īpašības un āda elpo,  karstā laikā āda nesakarst, bet uztur optimālu ķermeņa temperatūru.

Pirmajā brīdī šķiet, lins taču nav ērts bērniem, jo ir salīdzinoši cietas šķiedras materiāls, bet tā gluži nav, mazgāts, mīkstināts lins ir tiešām ādai patīkams. Arī ja tikko izmazgātu apģērbu vēl mitru arī izgludina, tad arī gludināt ir viegli. Svarīgi ir mazgāt linu līdz 40 grādu temperatūrai un nepārkaltēt linu, nežāvēt ar žāvētāja palīdzību.Linam piemīt arī citas lieliskas īpašības kā augsta mitruma uzsūkšanas spēja, lins nav alerģisks ādai un kvalitatīvi šūts lina auduma apģērbs kalpos ilgi.

20180425131615-89373.jpg

20180425131625-57380.jpg

Biznesu uzsākot gaidībās

Latvijā ražotās drēbītes "Dew KIDS" (tulk. Rasas bērni) ir jaunums, viss sortiments ir no dabīga 100% lina. Tā sortimentā ir krāsainas drēbītes mazuļiem un bērniem līdz pat skolas vecumam. Meitenēm lins tiek paspilgtināts ar greznām lina vai kokvilnas mežģīnēm, puikām šortus rotā elegantas šņorītes. Žaketes bērniem ir elegantas savā vienkāršībā un klienti jautāja vai tādu pašu žaketi varu iegādāties arī sev, tāpēc žaketes nu ir pieejamas arī pieaugušajiem.

Dew KIDS piedāvā arī lina spēļpaklājiņus un somas mazuļu pārnēsāšanai.

20180425131642-50990.jpg

Zīmola radītaja Ieva stāsta: Man bieži jautā: Kā Tu izdomāji radīt lina kolekciju bērniem? Un vēl gaidībās? Kur Tu ņem enerģiju un spēku? 

Strēlniekiem laikam nav miera nekad, un es mūždien esmu gribējusi radīt kaut ko skaistu, paliekošu, dabai draudzīgu un vērtīgu. Un piedzimstot meitai, fokus automātiski pievērsās ģimenei un, protams, bērnam. Sapratu, ka tirgū ir ļoti liels drēbju sortiments berniem no kokvilnas un viskozes materiāliem, bet man mīļais lins ir pārstavēts salīdzinoši maz. Turklāt galvā jau virmoja 100 idejas par modelīšiem, kuri paspilgtināti ar gaumīgām kokvilnas vai lina mezģīnēm. Zīmols Dew KIDS nekonkurē ar masu ražotājiem, kas piedāvā salīdzinoši lētas kokvilnas drēbītes, kuras mēdz nonēsāties ātri un tirgus ir pārsātināts ar šo materiāļu.  

Starptautiskā tirgū linam ir potenicāls izsisties, jo Dew KIDS klienti vēlas šo te kvalitāti un augstvērtīgās īpašības, ko spēj piedāvāt lins, tāpēc ir gatavi maksāt mazliet vairāk, zinot, ka pretim saņems kvalitāti, kas izskatās atšķirīgi un brīnumjauki.
 
Otrais bērniņš pieteicās diezgan strauji, un gaidot dēliņu, es sapratu, ka man ir jāturpina darboties un jārada šis zīmols arī ar diviem mazuļiem gādībā. Es ticu, ka jo vairāk dara, jo vairāk var izdarīt, svarīga ir gribēšana, laika plānošana, prioritāšu izvērtēšana un, protams, veselība. Ja grūtniecība norit normāli, tad arī enerģija darboties uzrodas, turklāt redzot prieku bērnu un vecāku acīs, ka patīk drēbītes ko valkā, tas dod pretim milzu enerģiju, ko likt lietā tālāk. 
 
Tuvā nākotnē taps ķengursomas no lina un kolekcija pieaugušajiem, lai ir ko valkāt kopā ar saviem berniem. Tuvojas Līgo. Vai Tev jau ir sava linu kleita un krekls līgošanai? 
 
20180425131536-45418.jpg
Elīna Lastovska Elīna Lastovska 07. Mar 2022, 19:31

Sveikas!😀
Pirku šeit bēenu gultas veļu.

https://www.savashome.lv/