Bubchen rozā šampūniņš - kaut kas smaržīgs meitenēm!

Bubchen rozā šampūniņš - kaut kas smaržīgs meitenēm!

01. Mar 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubā pašlaik ir ļoti aktuāla meiteņu un zēnu tēma. Rozā drēbes meitenēm, zilas drēbes zēniem. Auto -viņiem, lelles - viņām. Bet, kā ir ar bērnu mazgāšanas līdzekļiem? Tos taču arī bieži vien izvēlamies tieši bērniņa dzimuma iespaidā!

Manai divgadniecei ļoti patīk, ja veikalā ļauju izvēlēties tieši viņai pašai priekš sevis šampūniņu vai dušas želeju. Jau kopš dzimšanas priekšroka tiek dota tieši Bubchen produkcijai. Un man kā mammai ir ļoti ērti, ja šampūns un dušas želeja ir 2 in 1.

20140228092217-30165.jpg

Mana meita vienmēr pievērš, pirmkārt, rozā toņiem uzmanību. Tā nu arī šoreiz, Māmiņu Klubā testēšanai iegūtais mazais šampūniņš, kas bija rozā krāsā, viņai bija kā zelta gabaliņš! Šampūniņš ir jau izlietots, bet pastāstīšu, kā tad mums gāja.

Tas ļoti jauki smaržo, pēc ogām, un tā sastāvā ir arī Alveja. Šampūns ļoti labi puto, un, ja iekļūst acīs putas, arī meita iztiek bez kliegšanas, tātad - actiņās nekož un derēs arī mazulīšu matu mazgāšanai.

Lietojot kā dušas želeju, varu teikt, ka arī meitas āda smaržoja ļoti jauki, un dušas želeja neļāva ādai palikt glumai, to bija viegli noskalot un pēc tam nebija jābaidās, ka bērns varētu putains un glums vannā paslīdēt.

Mums ļoti patika šis produkts, un pavisam drīz atjaunosim savus Bubchen krājumus!

Paldies par iespēju izmēģināt!

Vai arī jūs bērniem izvēlaties mazgāšanās līdzekļus, atbilstoši viņu dzimumam un interesēm?

01. Mar 2014, 09:00

es tādu vinnēju te mk, savam puikam.