Vizīte pie bērnu ārstiem

Vizīte pie bērnu ārstiem

28. Mar 2012, 11:30 maijbite maijbite

Sveikas, māmiņas! :)

Šoreiz gribēju pastāstīt, ar ko neesmu apmierināta... Par Bērnu Gaiļezeru nu sāk rasties ne visai pozitīvs iespaids tādā ziņā, ka NEKAD neesam tikuši kabinetā norādītajā laikā - vienmēr kaut kādi kavējumi. Reiz vizīte bija plkst. 18.00, bet tikai tad daktere atskrēja un sāka pieņemt cilvēkus, kas sēdēja tur no 17.00. Mēs tikām tikai ap 18.40. Citreiz atkal ļoti steidzāmies, lai paspētu uz īsto vizītes laiku, bet velti - iekšā tikām tikai pēc krietna laika. Kad meita bija mazāka, tad dzīvojās pa rokām un šā tā, bet sagaidījām vizītes laiku daudzmaz labā garastāvoklī.  Taču šobrīd ar manu aktīvo meiteni pie ārstiem iet ir neiespējami - viņa paspēj izskraidīties un "nokausēt" mūs, bet, kad jāiet iekšā, tad ir nogurusi un niķīga. :(  

Nezinu, kādēļ tur tā laika nobīde ir - vai tas tādēļ, ka paralēli dakteres iet pa nodaļām? Vai viņas brauc no cita darba?

Labi, lai nav tikai par slikto, gribu atgādināt, ka marts ir laba servisa mēnesis. Šeit gribu piebilst, ka man nav sūdzību par personāla un dakteru attieksmi - tur viss ir kārtībā. Tik ārstus, cik esam tur apmeklējuši, vienmēr visas dakteres laipnas, atsaucīgas, atbild uz visiem maniem jautājumiem utt. ;)

Kā ir jūsu poliklīnikās? Vai tiekat uz vizīti laikā?

Maija