Vai Tu esi apmierināta ar sava bērna ārstu?

Vai Tu esi apmierināta ar sava bērna ārstu?

23. Aug 2010, 13:59 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rīt Māmiņu Klubs piedalīsies Veselības ministrijas Mātes un bērna veselības padomē, kurā nozares speciālisti diskutēs par primāro bērnu veselības aprūpi no piedzimšanas brīža līdz 18 gadu vecumam.

 

Lai gan esam veikuši daudzas aptaujas, vēlējāmies Tev pajautāt, kāda Tev tieši šobrīd ir situācija ar ģimenes ārstu Tava bērna veselības aprūpē?

 

- Vai esi apmierināta ar ārsta darbu un pieejamību?

- Ar kādām problēmām bērnu veselības aprūpē tieši pēdējā laikā esat saskārušies?

 

Uzraksti savu komentāru!

02. Dec 2009, 08:51

Mūsu meitiņas daktere Daira Pūce ir jauka, iejūtīga un sirsnīga. Vienmēr pajautā, kā mums klājas un ko jaunu esam apguvušas pa šo laiciņu.

01. Dec 2009, 23:37

Mana ģimenes ārste atteicās no mana mazuļa aprūpes, jo viņas specializācija nav zīdaiņi. Lai gan viņa ir izgājusi "ašos pārkvalificēšanās kursus" kā jau daudzi citi ārst, bet viņa uzskatija, ka nepietiek ar nosvēršanu, nomērīšanu, un paviršu apskati. Un par to es savu dakteri cienu. Tā daktere , kas pienācās pēc rajona man nepatika. Un neviļus iepazinos ar pediatri- zināju uzreiz, ka tā ir īstā. Tā jau no pirmās dienas vedam bērnu uz privātpraksi. Šodienai tā ir ļoti liela ekstra- 15Ls par vizīti. Bet kāmēr vien varēsim atļauties, pie dakteres turēsimies ar visām rokām, kājām. Pirmkārt- vizīte ir aptuveni 1h, jeb kurā brīdī varu piezvanī, viņa ir ļoti zinoša un pieredzes bagāta, ja ir tāda nepieciešamība- pati izkāro vizītes pie citiem speciālistiem. Paldies Dievam- berns reti slimo 😀

01. Dec 2009, 23:32

Nju mēs esam ta pa vidam apmierināti, jo itkā apskatēs viss kārtībā, svēra un mēra arī...bet atsaucību no ārstes puses neesmu redzējusi...ne pazvana, ne painteresējas...tikai tik cik mēs paši ejam un jautājam...piezvanot brīvdienās - nekad neceļ telefonu....Nju ko tur laukos var gribēt....Un vēl ļoti liela problēma ir šai ārstei - māsiņai, ka viņai patīk daudz runāt ar vietējām bābām un tad , visas pilsētas kaites un problemas, kas katram ir - tiek izbazūnētas pa visu pilsēteli....Teiksim tā = ārsta kompetence vispār nav ievērota!!!!

01. Dec 2009, 22:58

Jā,nu ārsti ir dažādi,bet apgalvot,ka Latvijā nav gudru ārstu....!!!...sekli un dumji,piedodiet.
Es kā mediķis varu apgalvot,ka Latvijā ir izcili medicīnas spīdekļi gan pediatrijā,bērnu ķirurģijā, ir izcili bērnu LORi,reanimatologi un protams arī pieaugušo ārsti ir labi. Kā jau visur,arī medicīnā ir savi izņēmumi.Piekrītu Latvijas lauku pilsētās,ir grūtāk,bet Rīgā var atrast labu ģimenes dakteri. Arī mums tāds ir😀

01. Dec 2009, 22:49

mums arī ir paveicies ar ģimes ārstu ,esmu apmierināta!!bet ja man ir kāds intresējiošs jautajums vienmēr varu piezvanīt un aprunāties..pagaidām man nav kur piesieties.

01. Dec 2009, 22:34

ta ka esmu no rigas raj man lielas izveles nebija ar bernu arstu.jo uz rigu ari ne vienmer atvedisi.loti vispuseji tik varu jautat par sev interesejosam lietam.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Kā jūs meklējat citu ārstu? Caur kurieni?