Turpinām tievēt. Ievas svars turpina kristies!

Turpinām tievēt. Ievas svars turpina kristies!

30. May 2011, 09:15 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Esmu gatava atkal ar Jums padalīties savās pārdomās un panākumos!

 

Kopš piektdienas, 6.augusta ir uzlabojumi. Kādi uzlabojumi? Esmu uzkāpusi uz svariem :) Jā zinu, ka teicu, ka svēršos tikai piektdienās, bet bija tāds kārdinājums uzkāpt uz svariem. Labi arī, ka uzkāpu. Un tā no piektdienas līdz šīs dienas rītam (pirmdienai, 9.augustam) - 600g. Kopējais svars tieši 80kg! Tātad pa iepriekšējo nedēļu esmu nometusi 1kg un 900gramus!

 

Sestdiena 7.augusts

Brokastis

 

Pirms brokastīm glāze ūdens un tad 15 minūtes griezu riņķi.

 

Svaigi dārzeņi - paprika, kāposts, tomāts, pētersīļi, dilles, divas vārītas olas,

 

 1 šķēle grauzdētas rupjmaizes.  Klāt dzēru glāzi piena 2%.

 

Pusdienas pēc 4 stundām.

 

Pirms tam iedzēru glāzi ūdens.

Kartupeļi vārīti, bez mizas 3 gab., tomāti, gurķi, folijā cepta forele uz ugunskura. Zivij ādiņu neēdu, bet tikai to gaļu, kas bija sutināta. Protams, cepta bez sāls.

 

Pa ēdiena starplaikiem ēdu ābolus, meloni nedaudz.

 

Vakarā dzēru tēju ar cukuru un ēdu kādus 8 gabaliņus "Laimas " 70% melno šokolādi.

Tad vēl arbūzu paēdu.

 

Svētdiena, atslodzes diena, 8.augusts.

Ko vajag apēst pa visu dienu:

Zirņi vai pupas, vai lēcas (cik grib),

svaigi vai sautēti dārzeņi (cik grib),

Lakto jogurts bez piedevām.

Kā piedevu ēdiena garšas uzlabošanai, ja grib var izmantot mārrutkus un sinepes. Bet kārtīgās sinepes un mārrutkus, kuri ir stipri, ko nevar „lopsēt” karotēm.

kefīrs vai rūgušpiens 1L,

augļi jebkuri (cik grib),

Noteikti jāapēd vēl 2 āboli var arī vairāk,

Var medu vai cukuru, ievārījumu 4 tējkarotes dienā,

86% šokolādi, ja kārojas :)

 

Es sev izvārīju zirņus un uztaisīju sautētus dārzeņus - papriku, sīpolus, tomātus.

Dienas gaitā tikai vienu reizi apēdu zirņus ar sautējumu, jo ar vīru un dēlu aizbraucām braukt ar riteņiem. Tāpēc daudz dzēru ūdeni un, atbraucot mājās, apēdu tikai ābolus un svaigu burkānu, nedaudz kefīru. Man tiešām negribējās ēst! Ar riteni nobraucām 16 km. Braucām līdz Ozolnieku ezeram un atpakaļ līdz 6.līnijai.

Pirmdiena 9.augusts

 

Jūs man neticēsiet, bet, sākot ar šodienu, es ēdīšu torti ar augļiem un vairāk neko, izņemot ūdeni un tēju. Tā man jāiztur 3 dienas. Kāpēc es tā daru? Tāpēc, ka mana vājība ir saldumi. Dietologs parasti konsultācijās jautā, vai nav kas tāds, ko ļoti gribas? Es vienreiz atbildēju, ka gribas ļoti kūku. Viņš teica, labi tagad 3 dienas vari ēst kūku rītā, pusdienās, vakariņās + augļi un ūdens vai tēja. Bet neko citu gan nevar. Tā jāiztur 3 dienas. Pats galvenais, ka svars krītas, nu paskatīsimies, kā man veiksies!

 

Nopirku šādu kūku.

Gribēju vispār „Cielaviņu”, bet pa visu Jelgavu neatradu - 2 dienas neveiksmīgi meklējumi. Apēdu tikai vienu gabaliņu un man vairs negribas. Kā es tikšu ar visu kūku galā - nezinu? Dēliņam arī garšo, viņš apēda 2 gabaliņus kūkas.

 

Runājot par to, ko es veikalā vispār pērku, kad neēdu kūku? :) Sulām un saldinātajiem dzērieniem ar iepirkuma ratiņiem braucu garām.

Konserviem un marinādēm, un citiem labumiemarī eju garām :)

Stendā kur ir desas un gaļas žāvētas, cīsiņi eju garām. Pieturu tikai pie svaigas gaļas, dārzeņiem, augļiem, piena produktiem, zaļumiem, maizes.

Actimel jogurtus nedrīkst dzert, bet Rodrigo gan dzers :)

 

Salduma nodaļai arī droši var doties garām! Tikai 70% šokolādi var paķert un kādus riekstus bez sāls.

 

Kā un ar ko es gatavoju ēdienus sev? 

Pārsvarā vāru vai sautēju!

 

Man patīk griķus vārīt Tupperwere firmas katliņā. Ieber griķus un uzvāra ūdeni līdz 100C tējkannā un uzlej virsū, tad uzliek vāku un pēc 15 minūtēm griķi gatavi :)

 

Tad  sautēju dārzeņus šādā katlā.

 

***

Padalies arī Tu, kā Tev veicas ar tievēšanu, iesūtot ziņu šeit!

10. Aug 2010, 23:27

burbulitis- tie kabači sālī , gan nav pēc manas metodes😃 Varbūt arī ir diētiskāki nekā piemēram cepta vista uz pannas mazāk sliktūma😉 Bet gan jau kādu reizi , kad ir sasniegts aptuveni vēlamais rezultāts kg var arī pamēģināt😉

10. Aug 2010, 17:49

Inny- tad jau Tev labāk, jo garšo šie produkti 😉

10. Aug 2010, 16:47

Man tādā ziņā ir paveicies 😉 garšo tieši brūnie rīsi un griķi 😀

10. Aug 2010, 16:23

burbulitis- Nu ko dzīvē gadās arī tā:"D 😃 😃 Būs jādažādo ēdienkarte ieviesīsim arī brūnos rīsus un makaronus. Tik jāizdomā kā tos pagatavot un ar ko vēl var sajaukt kopā, lai garšīgāk😉

10. Aug 2010, 16:01

Jā iesaku tām meitenēm, kurām vīri ēd garšīgi , bet ne diētiski gatavot atsevišķi😉 varbūt pat pirmo laiku kamēr pierod atsevišķi ēst, lai nekārdinātos!😃

10. Aug 2010, 16:00

burbulitis- vai tu uz brūnajiem rīsiem lej šādu mērcīti vai baltajiem rīsiem? Mans diatalogs neļauj ēst baltos rīsus, bet brūnie man negaršo vispār☹ Arī griķi nav mans iecienītākājais ēdiens😃 Bet ko tik neizdarīs , lai tiktu no tiem liekajiem kg vaļā😃😃

10. Aug 2010, 15:39

Es arī esmu sākusi tievēt. Draugs man arī mīl labi paēst, bet gatavojam atsevišķi. Es nupat paēdu baklažānu, kabaču un tomātu sautējumu, draugs - karstmaizītes ar kafiju 😀 Tā viņš visu dienu var! Dārzeņus vispār neēd, tāpēc man nākas piedomāt pie tā, ko gatavot tieši viņam.

10. Aug 2010, 13:11

Deisiii- mans vīrs ēd to pašu, bet grūtāk ir tad kad bērns ēd normālu kārdinošu ēdienu😀 Rodrigo manam dēliņam tieši otrādi vajag uzbaroties. Es viņam kŗejuma vietā pie karupeļa biezputras klāt lieku saldo krējumu . Vārītu gaļiņu'un ar sāli un visu kā nākas. Pirms dodu bērnam ir jāpagaŗšo , ko viņam ir jāēd. tad gan knapi turos , lai nepagaršotu atkal vēl un vēl😃 Trakākājais bija , kad cepti kartupeļi ar maltās gaļas mērcīti bija dēliņam uztaisīti!!!

10. Aug 2010, 09:49

mmm...zirniishi ar sauteejumu ljoooooti garshiigi izskataas, sakaardinaaji😀

10. Aug 2010, 09:40

Izskatās , ka šodiena būs pēdējā rīt ēdīšu normālu ēdienu- nevaru sagaidīt!

10. Aug 2010, 09:39

Pattinja- man vakar vakarā bija nelaba dūša☹ Tas iir murgs ēst kūku man tagad ilgi negribēsies neko saldu😃

10. Aug 2010, 09:33

Kūka ir viens liels murgs neiesaku mēģināt!

10. Aug 2010, 09:32

Moskis- Actimel nevajadzētu ēst , tāpec ka tur klāt cukurs, sāls krāsvielas un citas jaukas lietas. Diatalogi ļauj tikai bezkrāsaino Laktio . Kristīne publicēs nākošo rakstu tur arī būs rakstīts ko drīkst ko mazāk!

10. Aug 2010, 09:30

Saramelody- es arī bez vegetas un sāls pirms 3 gadiem nevarēju iztikt. Šausmīgas liekas tikai pirmais mēnesis😃

Perlite es pērku Supernneto, bet pārdodas visos veikalos Laimas firmas tumšo 70% šokolādi , Virsū arī ir 70% iesūtīšu kāda rakstiņā foto😀 Ir ar riekstiem un ir bez riekstiem!
Man jau gan tas vars neripo , kad no sāls atteicos pirms 3 gadiem, tad gan ripoja pa kg dienā😃 Tagad jau tas lēnā garā krītas, jo 3 gadus nelietoju sāli.
Es biju pati paspējusi aiziet uz kādām 3 konsultācijām pie diataloga, bet tad paliku stāvoklī un vairs nebija aktuāli tievēt. Bet svars kritās tāpat, jo bija nelaba dūša visu grūtniecības laiku. Var jau redzēt kā izskatijos 5 grūtniecības mēnesī pirmajā blogā , ko iesūtiju var redzēt😃

10. Aug 2010, 08:47

jēzin.. bez sāls!!!!! es miilu saali.. 😃 es droshvien, ja meegjinaatu tieveet, njemtu paliigaa citas metodes... 😉
bet prieks, ka kaads censhaas.. ir jau taads teiciens.. "skaistums prasa upurus" bet es droshvien bez saals nojuugtos.. 😉

10. Aug 2010, 07:43

forshi, kka kg ripo! saakumaa taa arii buus, tad arii lielaaks spars, ko dariit.. tad tu pati arii ej pie dietologa? es sapratu, ka viirs gaaja un to no vinja pierakstiem skaties ko un kaa...
pasaki, kaadu sokolaadi tu peerc, kura ir taa 70%??
tev gan visaadi forshi katlinji 😀 var veseliigi gatavot..