TOP10 noderīgās lietas ģimenei ar mazuli

TOP10 noderīgās lietas ģimenei ar mazuli

05. Apr 2012, 13:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Viss, ko mēs darām, katra lieta, katrs izgudrojums tiek radīts ar vienu kopīgu mērķi: padarīt mazuli laimīgu. Tāpēc mēs zinām, ka pasaulē labākā dāvana ir bērna atbildes reakcija - smaids.

Chicco pasaule – paredzēta tam, lai māmiņai un mazulim kopdzīve būtu patīkama, ēta un priekpilna.

Patlaban šī itāliešu tirdzniecības zīme sevī ietver vairāk kā 4000 kvalitatīvu, mūsdienīgu preču: pirms un pēcdzemdību apģērbs, kosmētika, barošanas aksesuāri, bērna aprūpes priekšmeti, attīstošās rotaļlietas un spēles, rotaļu kompleksi, autokrēsliņi, ratiņi, apģērbs un pat apavi.

Kopā ar speciālistiem mēs izveidojām pieprasītāko preču TOP 10 ģimenei, kurā nesen ienācis mazulis!

Muzikālā muciņa. Vecums: 6m +

 

Piepūšama muzikālā rotaļlieta muciņas izskatā, piepildīta ar krāsainām bumbiņām, kas rada skaņu - līdzīgi kā grabulis. Attīsta bērna kustību korrdināciju, spējas atpazīt skaņas. Bez tam, var veikt maigu puncīša masāžu, bērniņu šūpinot ar punci uz muciņas, pieturot mazuļa rociņas zem pleciem un gurnus.

Tvaicētājs – blenderis BABY PAPPA

 

Virtuves kombains, kas paredzēts bērna dabīgai ēdināšanai. Ar tā palīdzību var gatavot, sasmalcināt, uzputot, atsaldēt kā arī tvaicēt. Trauks izgatavots no ekoloģiski tīra materiāla, kas nesatur Bisfenolu A. Tvaicēšana ir pats dabīgākais ēdiena pagatavošanas veids. BABY PAPPA ir viegli apgūstama ierīce, tam ir speciāla dizaina nazīši, kas ļauj apstrādāt produktus, samazinot tajos gaisa pūslīšu skaitu, kas ir bērniņam ir īpaši svarīgi koliku laikā, jo tās rodas pamatā tieši dēļ gaisa uzkrāšanās mazuļa puncī.

Mobilais telefons. Vecums: 6m+

 

Daudziem mazuļiem šī ir mīļākā rotaļlieta: spožajā spogulī var ieraudzīt sevi. Telefons stimulē bērna tekstilās iemaņas. Bērnam ir interesanti aplūkot attēlus, kas mainās speciālajā lodziņā. Salīdzinot ar analogiem telefoniem, šis ir izgatavots no kvalitatīva materiāla, ir interesants krāsu risinājums, kā arī  - rotaļlieta ir funkcionāla. Daudzas māmiņas uzsver, ka šis telefons ir viena no bērna mīļākajām rotaļlietām, un to var izmantot sākot no 3 mēnešu vecuma, jo tad bērnam ir interesanti priekšmetus apskatīt, vēlāk to var grauzt, pakratīt, un tāpat ar to var atdaināt tēti, mammu, liekot telefonu pie austiņas. 

Knupītis - māneklītis PHYSIO, DROŠS, izgatavots no lateksa. Pieejami dažādi izmēri. Iepakojumā 1gb. 

Knupītis izgatavots no dabīgā lateksa, kas atšķiras ar tādām īpašībām kā maigums, izturība, elastīgums, - šis materiāls ātri pieņem ķermeņa temperatūru. Klīniskie pētījumi pierādījuši, ka krūts zīšanas laikā sievietes krūts gals pastiepjas divkārt lielāks. Naturālais kaučuks, no kura izgatavots knupītis, ir vienīgais materiāls, kas garandē līdzvērtīgu elastību, pilnībā imitējot māmiņas krūts gala īpašības. 

Nakts lampiņa - mammas šūpuļdziesma jeb Mamma Lullaby

 

Mamma priecāsies, ja mazulis būs mierīgs, ja viņam būs ērti, un te nu palīdzēs Mamma Lullaby - tas ir pie gultiņas piestiprināms panelis, kas ļauj mammai ierakstīt savu balsi, lai mierinātu mazuli, kad tas pamodies, laikā, kad māmiņas nav blakus, ierīce automātiski reaģē uz bērna raudāšanas skaņu. Tai ir 2 funkcijas:

1) maigu, krāsainu lampiņu projekcija kopā ar klasisku vai mūsdienīgu mūziku un nomierinošām dabas skaņām

2) tradicionālās naktslampiņas funkcija.

Krūšturu ieliktnīši

 

Hipoalerģiski, ultraplāni, maigi un ultraabsorbējoši krūšturu ieliktnīši - Chicco Sensitive. Tie uzsūc katru piena pilienu arī starp ēdienreizēm, nodrošina pastāvīgu gaisa cirkulāciju, saglabājot krūšu galus un areolas sausas. 

Divkāršā absorbējošā josla (celuloze + ekskluzīvs super absorbents), kas uzsūc pienu, pārvēršot to gēlā, un tajā pat laikā novērš piena izsūkšanos caur drēbēm. Ekskluzīva anatomiska forma un elastīgās krūšturu ieliktnīšu maliņas ir iemesls, kāpēc ieliktnīši ideāli piekļaujas krūtij. Bez tam, ieliktnīši ir tik plāni, ka tie ir neredzami pat zem cieši pieguļošas veļas. Līpošā josliņa ļauj piestiprināt ieliktnīšus pie krūštura to iekšpusē. Katrs ieliktnītis ir atsevišķi iesaiņots.

Klasisks grabulis - Varavīksnes sfēra

 

Ērti satvert, dažādas krāsas, skan, grab, var pagriezt uz pretējo pusi - pieci vienā! Īpašu uzmanību ražotājs pievērsis mazuļu drošībai, jo visas rotaļlietas izgatavotas no mūsdienīgiem, netoksiskiem materiāliem. Grabuļi nezaudē savu krāsu pat, ja tie tiek ilgstoši lietoti, tīrīti, dezinficēti. Tiem nav bīstamu detaļu, ko mazulis varētu patstāvīgi atdalīt, nograuzt. Grabulis ir košās, pareizi sakombinētās krāsās, kas attīsta mazuļa krāsu izjūtu. Dažādiem grabuļiem ir dažādas funkcijas, bet visi attīsta gan dzirdi, gan redzi, gan motoriku un taktilo izjūtu. Reti kurš zina, ka grabuļi var būt arī mīksti, bet Chicco ražo arī tādus.

Izliekta pudelīte, plastmasa (PES), 0%  BPA, knupis – latekss, 250 ml.


Fizioloģiska izliekta pudelīte - jauns, izdeāls pudelītes paraugs jaundzimušajiem pirmo dzīves mēnešu laikā, lieliski imitē dabīgu krūts ēdināšanas procesu, samazinot koliku risku. Pudelītes izliekums ir 30 grādu liels un ļauj vienmēr turēt mazuli pēc iespējas dabiskākā, pareizā stāvoklī. Knupis vienmēr ir piepildīts, līdz pat pēdējai pilei, kas samazina gaisa norīšanas risku. Antispastiskā pudelītes apakša regulē gaisa iekļūšanu samērīgi ar piena izkļūšanu no pudelītes, ļaujot izvairīties no gaisa pūslīšu veidošanās pudelītē, noņemamais pudelītes dibens ļauj rūpīgāk izmazgāt arī pašu pudelīti, jo ir iespējams tikt klāt visām, arī grūti aizsniedzamajām vietām.  

Staigulis, vecums: 9m+

 

Staigulis palīdz bērnam mācīties stāvēt un izdarīt pirmos solīšus pilnīgā drošībā. Staigulim ir plats rokturis, drošs bremzes mehānisms, kā arī - ritenīši iet tikai uz priekšu. Tiklīdz bērns atsperas un grasās iet ar rotaļlietu, atskan interesantas skaņas - tvists, kas neskan, kad bērns apstājas. Mūzika sekmē bērnā vēlmi izdarīt nākošos solīšus. Staigulis ir ne tikai staigulis, bet arī aktivitātes centrs ar interesantām spēlēm, gaismiņām un skaņas efektiem. 

Muzikālais galdiņš MODO. Vecums: 6m+

 

Elektroniskās klavierītes darbojas 3 režīmos: klavieres var spēlēt atsevišķas notis, veselas melodijas vai melodijas sākumu, ko mazulis pats var turpināt pēc saviem ieskatiem. Var mainīt tempu un mūzikas instrumentus. Aiz klavierītēm uz galdiņa ir daudz podziņu, kuras nospiežot, atskan dažādu meža dzīvnieku balsis. Apgriežot galda virsmu otrādi, atradīsiet konstruktora pamatni, uz kuras var likt MODO klucīžus (10 no tiem ir komplektācijā).