Studio Bambino atver savu studiju t/c "Galleria Riga"!

Studio Bambino atver savu studiju t/c "Galleria Riga"!

19. Sep 2012, 14:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Uzņēmums “STUDIO BAMBINO”, kas specializējas bērnu rociņu un kājiņu 3D skulptūriņu izgatavošanā,  steidzas paziņot visiem par savu pārcelšanos uz tirdzniecības centra "Galleria Riga" mājīgajām telpām!


 

 

Visus apmeklēt gribētājus aicinām iegriezties mūsu jaunajā mājvietā, kur varam gan izveidot rociņu, kājiņu skulptūras, gan arī piedāvājam Jums krāšņu, jauku bērnu fotosesiju!

 

 

Līdz ar atvēršanu esam iegādājušies arī jaunus, krāsainus studijas fonus fotosesijām, tāpat jauni ir arī dažādi aksesuāri.

 

 

 

Ir arī telpa, kur mazuli pārģērbt, un uz mazuļa fotosesijas brīdi studija tiek aizvērta ar speciālas žalūzijas palīdzību, lai radītu komfortablākus, ērtākus apstākļus mazulim un viņa vecākiem, kā arī lai fotosesijas laikā nekas netraucētu. Tādi paši apstākļi tiek nodrošināti arī laikā, kad tiek veidots bērna pēdiņas vai plaukstiņas atlējums.

 

Ja gribi iemūžināt īpašus mazuļa dzīves mirkļus, nāc uz Studio Bambino!

 

Te Tu vari ne tikai izveidot skulptūru vai plaukstiņu, pēdiņu ģipša veidojumu, bet arī ierāmēt māneklīti, fotogrāfiju, drēbes un jebkuru citu, Tev dārgu un svarīgu priekšmetu.

 

Jūs varat mums atnest jebkuru dārgu piemiņas lietu – pirmos autiņus, knupīšus, fotogrāfijas, drēbītes kurās tika kristīts Jūsu mazulis un kristību apliecinošo sertifikātu, Jūsu mazuļa un Jūsu pašu medaļas un goda rakstus! Izveidojot skaistu un interesantu sižetu, to visu mēs varam iemūžināt brīnišķīgā ietvarā! Visas šīs Jums nozīmīgās lietas vairs negulēs skapja plauktos, bet atradīs savu goda vietu Jūsu mājās pie sienas!  

5


www.studiobambino.lv

 

Meklē studiju "Studio Bambino"

tirdzniecības centra "Galleria Riga" trešajā stāvā!

www.galleriariga.lv