Sāk labdarības programmu bērniem ar īpašām vajadzībām

20. Mar 2010, 09:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Septembra sākumā Centra homeopatiska klinika ar vecāku apvienību „Māmiņu klubs” sāk ilgtermiņa labdarības programmu, kuras laikā klīnikas ārsti-homeopāti piedāvās bērniem ar iedzimtas patoloģijas diagnozi ārstēšanās kursu bez maksas.

 

Augsti kvalificēti klīnikas ārsti palīdzēs bērniem ar īpašām vajadzībām atbrīvoties no saslimšanām, kuras padodas homeopātiskai terapijai.

 

Centra homeopātiskās klīnikas vadītāja ārste-homeopāte Inguna Vecvagare: „Esam no sirds priecīgi uzsākt šo labdarības programmu, lai šajos sarežģītajos ekonomiskajos apstākļos atvieglotu jau tā grūto dzīvi bērniem ar īpašām vajadzībām. Esam jau iepriekš atsevišķos gadījumos palīdzējuši bez maksas bērniem ar iedzimtām pataloģijām. Tagad vēlamies padarīt to par pastāvīgu Klīnikas praksi.”


No 31. augusta Labdarības programmas dalībnieki varēs pieteikties vizītei pie homeopāta Centra homeopātiskajā klīnikā, izmantojot interneta portālu jaunajiem vecākiem www.maminuklubs.lv , kur būs atrodama plašāka informācija.

 

Sandija Salaka, Māmiņu Kluba vadītāja: “Māmiņu klubs apvieno vairāk nekā 40 000 vecāku, un katru dienu mēs saņemam simtiem jautājumu par bērnu veselību. Starp mūsu Kluba biedriem ir vecāki bērniem ar īpašām vajadzībām, kuru rehabilitācija un veselības aprūpe šobrīd ir apdraudēta. Tāpēc zinām, ka šāda akcija, ka bērni bez maksas varēs saņemt tik augsti profesionālu palīdzību, gūs lielu atsaucību un galvenais – palīdzēs arī pašiem vecākiem sniegt saviem bērniem plašākas aprūpes iespējas!”


Centra homeopātiskās klīnikas personālu veido augsti kvalificēti ārsti, kuri ieguvuši medicīnisko izglītību Latvijā un pasaulē. Klīnika piedāvā saviem pacientiem ārstu homeopātu, kā arī homeopāta pediatra jeb bērnu ārsta konsultācijas, slimību diagnostiku un ārstēšanu. Centra homeopātiskās klīnikas vadītāja ir Inguna Vecvagare - Latvijas Homeopātu asociācijas prezidente, starptautiskās ārstu homeopātu biedrības Liga Medicorum Homeopathica Internationalis biedre un Latvijas Universitātes Medicīnas fakultātes pasniedzēja.

 

Ja arī Tev ir bērniņš ar īpašām vajadzībām, piesakies konsultācijām, aizpildot anketu zemāk!

27. Aug 2009, 22:19

malači😀

rita123 rita123 27. Aug 2009, 16:42

Jauki,ka vismaz kāds domā par šiem bērniem!😃 UN ATVIEGLO vecākiem dzīvi😀

27. Aug 2009, 22:19

malači😀

rita123 rita123 27. Aug 2009, 16:42

Jauki,ka vismaz kāds domā par šiem bērniem!😃 UN ATVIEGLO vecākiem dzīvi😀