Mūsu drošās mājas

Mūsu drošās mājas

20. Dec 2010, 23:17 mamma27 mamma27

Par to ,ka mūsu mājā kaut kas varētu būt nedrošs, mēs sapratām pēc viena ļoti nepatīkama atgadījuma.


Kad Adrianam bija nosvinēta gada jubileja, mazais sapriecājies skraidīja pa māju, braukāja ar savu jauno mašīnu un tad mazās kājiņas paslīdēja un Adrians krita, atsitās ar lūpiņu pret gultas malu, kurai bija ass stūris. Gala rezultātā virslūpa bija pārsista, asinis šķīda un mēs šokā. Labi, ka viss beidzās labi.

 

Tad nu mēs apsedzām šo aso malu ar dvieli, kurš vēl jo projām tur stāv, jo skrienot garām, viņš ļoti bieži tur aizķeras, bet nu vairs sasities nav, jo gultas gals ir mīksts.

 

{pic:1}

 

Kad pārvācāmies uz jaunu dzīvokli, kurā bija stipri vairāk vietas, viss tika iekārtots ,lai mazajam būtu ērti, nekas nevarētu uzkrist un neko lieku nevarētu paņemt. Apakšējie plaukti istabā paredzēti mantiņām un lietām ,ko Adrians drīkst aiztikt. Paklāja vietā izklājām putuplasta burtiņus, kas ir ne tikai mīksti un krāsaini ,bet arī ļoti silti.

 

{pic:2}

 

Arī virtuvē apakšējos plauktos salikām katlus un kausus ar kuriem ļoti mazajam patīk spēlēties un viņš nevar savainoties.

 

Šobrīd ,kad mazajam jau prāts nesas arī uz kontaktligzdām ,doma ir iegādāties aizsargus arī tām, jo bail, ka tik nesadomā tur kaut ko iebāzt.

 

{pic:3}

 

Kopumā ņemot, mūsu māja ir droša, bet iesaku vecākiem pašiem izrāpot māju un saprast, kur tad mazais var tikt klāt, kur ir kādi asumi. Jo galvenais problēmu censties novērst pirms kaut kas ir noticis.

 

Ilze Ābelīte-Goluba

astāsti, kā Tu esi izveidojusi drošu mājokli un piedalies Māmiņu Kluba un "Spice Home" rīkotajā konkursā! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

1

19. Mar 2010, 20:05

Vaīī, smaga tēma... dēlēns ar suni abi tādas vietas atrod, par kādām pat doma nebija! Šo brīvdienu uzdevums mums - visu paredzēt uz priekšu un padarīt vidi tiešām drošāku.