Manas pūles un pacietība ir sevi attaisnojusi - nu jau ir 78.7kg

Manas pūles un pacietība ir sevi attaisnojusi - nu jau ir 78.7kg

29. Jun 2011, 09:09 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Urrā, kilogrami sāk kristies uz leju! Vakar ar visu to, ka apmeklēju Sieviešu Kluba pasākumu un atļāvos apēst neveselīgu našķi, tomēr svari no rīt mani iepriecināja. Esmu tikusi līdz 78,7 kg tātad vēl 600 g mīnusā! Tātad pa šo nedēļu 800 gramus nost esmu dabūjusi.

 

 

 

Tātad, ko es ēdu pa šīm 2 dienām :)

 

 

Ceturtdien, kā jau minēju iepriekšējā blogā, bija atslodzes diena, kurā ēdu visu, kas bija minēts, izņemot kefīru un griķus. Es vēl psiholoģiski neesmu sagatavojusies, lai ēstu griķus! Pirms ēšanas 20 minūtes riņķis, 3 x 15 presītes un sēžas muskuļiem šādi vingrinājumi, kā Sieviešu Kluba video pamācībā:

http://www.sieviesuklubs.lv/videopadomi/video-treninprogramma/video-vingrojumi-vedera-un-sezas-muskuliem/.

 

 

 

Tātad glāze 400 ml aukstas zaļās tējas un pēc 1h, rupjmaizes grauzdiņš un ābols.

 

 

Pusdienās Sieviešu Klubā ieraudzīju interesantu recepti no svaigiem tomātiem. Es paņēmu 4 mazus tomātus, sagriezu un ieliku blenderī, klāt pievienoju ķiploku daiviņu, čilli piparus un visu to sablenderēju. Pa virsu uzliku pētersīļus un klāt vistas fileju ar papriku.  

 

 

 

Vakariņās padzēru melno tēju ar 2 tējk. cukura un apēdu 3 mandarīnus. Starp ēdienreizēm apēdu sauju riekstu un dzēru ūdeni, un ēdu svaigus burkānus, kāpostu, papriku.

 

 

Piektdien piecēlos un no rīta riņķi griezu 20 minūtes, pirms tam glāze ūdens. Tad vēdera preses vingrinājumi. Un tad man vairs nebija laika, skrēju uz profilaksi nadziņus taisīt, vēlāk mazgāju matus un žāvēju, paralēli sutināju katlā vistas kājiņu. Tad apēdu vistiņu un uzdzēru zaļo tēju. Tad es braucu uz Sieviešu Kluba pasākumu, kas sākās 16:00 vakarā. Tad Sieviešu Klubā padzēru glāzi vīna, apēdu 2 smalkmaizītes un vīnogas nedaudz. Padzēru vēl ūdeni. Atbraucu mājās, ēdu mandarīnus un banānus. Mandarīnus 4, banānus 2. Tad kādas 2 h vēl taisīju pusdienas vīram, ko šodien uz darbu ņemt līdzi.

 

 

Tā nu man ir gājis šonedēļ :)

 

 

Esmu secinājusi, ka nu jau vairs man neiet tik grūti ar ēšanu un nav bada sajūtas. Visu laiku pa galvu viena doma - es gribu būt skaista! Garstāvoklis labs un enerģijas pieplūdums pats no sevis parādās.

 

 

Meitenes saņemieties - kopā būs vieglāk! Neveselīgos našķus labāk nepērciet vispār. Uz veikalu ņemiet tik daudz naudas, lai sanāk tikai tas, kas jānopēk, nekas lieks. Ekonomiski un nesanāks nopirkt neveselīgus našķus. Varbūt nedaudz vīra ikdienas dzīvē ieviesiet kādu veselīgāku ēdamo! Lai veicas!

30. Aug 2010, 20:30

Mai- malace🌷 Jā tie tusiņi nedēļas nogalēs ir liels pārbaudijums😃

30. Aug 2010, 12:58

Man jau arī kaut vai tie 70 kg iesākumā, bet noteikti vēlos arī zem 70 kg , lai tiktu pie mērķa!Mums visām gribētājām kopā izdosies🌷

30. Aug 2010, 12:57

Kukuzina- Paldies, Tu esi malace, ka esi tikusi līdz 66kg😀 🌷 MANS mērķis arī līdzīgs 65kg😀

29. Aug 2010, 22:52

kika007- Nē es nestrādāju! Es nolēmu griezt riņķi pirms ēšanas, jo tā ir mašāža zarnām un vēderam, kas pamodina tās. Līdz ar to vielmaiņa uzlabojās. Vēlāk , kad pucis pilns liekas grūtāk griezt. Bet es citreiz griežu vēl vakarā riņķi!😉

29. Aug 2010, 20:36

Patiiinja- es ar ilgu laiku atliku to dienu. Tā ir viena no kļūdām😃 Tā var atlikt to nākošo dienu 2 gadu garumā😃😃😃 Vienkārši vienu dienu nolēmu un viss - sapratu, ka nevar vilkt garumā😉

Paldies meitenes, cery ka drīz varēšu vismaz savās vecajās biksēs ielīst😃

taschinka taschinka 29. Aug 2010, 13:33

Ta tik turpinat!!!!

29. Aug 2010, 13:16

Forši! 😀 😀 prieks par Tevi! 😀

Muuna Muuna 29. Aug 2010, 12:43

Ma-la-cis 🌷 Prieks, ka viss izdodas!