Māmiņu Kluba mazuļi testē Similac Advance piena maisījumu

Māmiņu Kluba mazuļi testē Similac Advance piena maisījumu

30. Jun 2010, 15:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

2 nedēļas māmiņas ar mazuļiem testēja Similac Advance piena maisījumu un nu viņi ir gatavi dalīties atsauksmēs.

{pic:2}

Māmiņa Beata Ivanova

Mazuļa vecums mēnešos: 6 mēneši

Kādu maisījumu līdz šim esat lietojuši bērna uzturā? Milumil, Pilti

Lūdzu, novērtē produktu pēc sekojošiem kritērijiem:

 

Kā Tev patika jaunais Similac Advance iepakojums?

 

Iepakojums ir labs mazām porcijām, bet ja vajag vairāk, tad uzkrājās metāliskās buņdžiņas. Būtu labi ja papildus mazajām bundžiņām būtu arī lielās.

 

Kāds bija maisījuma pagatavošanas process? Vai bija viegli/ērti pagatavot maisījumu?  

 

Maisījumu pagatavot ir ļoti viegli.

 

Kāds tas Tev šķita pēc konsistences/garšas/smaržas?

 

Konsistence ļoti viendabīga uz pudelītes iekšējām malām nevarēja redzēt neizšķīdušos maisījuma pulvera graudiņus, gan garša , gan smarža saldas.

 

Kā garšoja mazulim? Kāda bija viņa reakcija pēc pirmās ēdienreizes?

 

Pirmajā mirklī , kad iedevu pieniņu ieplēta acis (laikam nobrīnījās, ka atkal kas jauns) , bet izēda visu.

 

Cik bieži lietojāt Similac Advance maisījumu dienā?

 

Maisījumu lietojam 7 reizes diennaktī, daudzums kādu izēdam mainās no 50 ml (kad uzdzeram pēc dārzenīšu vai augļu ēšanas) līdz150 ml .

 

Kādu efektu/uzlabojumus novērojāt mazuļa uzvedībā? Vai viņš jutās pēc ēdienreizes paēdis? Omulīgs?  

 

Par uzvedību grūti spriest, jo mazulis visu laiku ir omulīgs un gandrīz visu laiku smaida. Vienīgā izmaiņa ir mazuļa uzvedība ir tā, ka viņš no rīta 6 paēd izēd 150 ml un guļ līdz 9, tad atkal paēd 150 ml un guļ līdz 11.Nezinu, vai to gulēšanu var saistīt ar maisījumu, bet agrāk viņš cēlās 9.00.

{pic:3}

Māmiņa Danute Seņka

Mazuļa vecums mēnešos: 7 mēneši

Kādu maisījumu līdz šim esat lietojuši bērna uzturā? 

Lietojām Similac Advance 1 (vecajā iepakojumā ), tad reiz aiz pārskatīšanās nopirku Similac 0-6m. (bez vārda Advance), salīdzināju sastāvus – nekas daudz neatšķīrās, bet mazulim tas laikam ir gana daudz! Līdz 6 mēneši lietojām diezgan reti, sākām lietot slimnīcā, jo nebija piena pirmās dienas, man pat nebija dota izvēles iespēja kādu maisījumu lietot bērnam, jo viņi visiem tik ieteica Similac un ledusskapī tik varēja redzēt šīs bundžiņas.

Lūdzu, novērtē produktu pēc sekojošiem kritērijiem:

{pic:4}

Kā Tev patika jaunais Similac Advance iepakojums?

Tas ir daudz košāks kā iepriekš, spīdīgāks, kas pievērš vairāk uzmanības. Ērti, viegli lietojams un attaisāms, ļoti kompakts, neaizņem daudz vietas.

 

Kāds bija maisījuma pagatavošanas process? Vai bija viegli/ērti pagatavot maisījumu?  

 

Manuprāt, pagatavošanas process ir pavisam vienkāršs, to ātri var izskaidrot arī citiem, kuriem ikdienā nav nekāda sakara ar bērnu pārtiku. Uz katriem 30ml pa 1 kausiņam! Nav jālauza galva, lai kaut ko rēķinātu - ar tik un tik gramiem uz tādu un tādu tilpumu.

 

Kāds tas Tev šķita pēc konsistences/garšas/smaržas?

 

Konsistence neatšķiras no tiem piena kafijas pulveriem, ko lieto pieaugušie, ļoti irdens, viegli ieberams, izberams. Tiklīdz pulveris saskaras ar ūdens tvaikiem, mitrumu – tā salīp. Dažas reizes pulveris pielipa pie beramā kausiņa berot pudelītē, jo pudelē esošais ūdens bija pārāk silts un mitrums, kas cēlās no pudeles, pulveri pielipināja pie kausiņa, līdz ar to pilnība nav iespējams izbērt – bet mana vaina.

 

Garša – laba, man arī ļoti garšo, tāpat kā bebukam, tik pārāk dārgs prieks, lai aizrautos ar to. Apēdot kādas 4 karotes pulvera ( nešķaidīta ), tad gan var sajust tādu kā dzelzs, kalcija piegaršu, bet bērnam domātajā pudelē (sajauktajā maisījumā ) nav šādas pēcgaršas, bet liekas taukaināks, sātīgāks, koncentrētākas garšas kā veikala piens, kad paliek auksts, tad gan nav dzerams. Vēl man likās, ka tas ir tāds pasalds bērnam maisījuma.

 

Smarža – nepiemīt nekādas īpašas smaržas, nav smaržu aromatizētāju. Varbūt nedaudz pēc minerālvielām, bet mani, personīgi, tas netraucēja. Un šo smaržu nejūt, ja degunu neiebāž līdz galam bundžā. Ja sajauc ar ūdeni glāzē, tad gan jūtama zināma smarža.

 

Kā garšoja mazulim? Kāda bija viņa reakcija pēc pirmās ēdienreizes?

 

Mazā neizrādīja nekādu nepatiku vai neapmierinātības grimasi pēc pirmās reizes. Tik laikam pirmajā reizē par maz uztaisīju, jo kad beidzās – acis bija kā pogas – vai jau viss?

 

Cik bieži lietojāt Similac Advance maisījumu dienā?

 

Dienā lietojam 2-3 reizes un taisu pudeli uz nakti, uz pirmo celšanos. Lieku maisījumu arī klāt putrai.

 

Kādu efektu/uzlabojumus novērojāt mazuļa uzvedībā? Vai viņš jutās pēc ēdienreizes paēdis? Omulīgs?  

 

Mazulis apmierināts, ar vēdera izeju arī viss kārtībā, kad ierauga pudeli, vēl aizvien smejas un rāpo tai pretī. Par uzlabojumiem vai efektu grūti spriest pēc 2 nedēļām, ņemot vērā, ka šādā vecumā mazuļi ātri attīstās un nevar zināt kas to visu ietekmē.

Gāja mums ļoti labi, tā kā mums pa šo laiku iznāca pirmais zobiņš, tad dažas dienas bija mazliet savādāka uzvedība un arī ēšana mainījās mazliet, tad atkal viss bija ļoti labi, tagad gaidām otru zobu – līdz ar to atkal pamainījies ēšanas režīms.

 

{smallpic:5}

03. Nov 2009, 13:33

phhhheee,man tie likumi, mēs esam laimīgi, ka krīzes laikā mums ko iedod vai uzdāvina par brīvu, vienalga ko!!!! Un tā valsts ar saviem likumiem lai brauc d.....!!!!! Vot tāda man attieksme ir pret mūsu valdību!!!!!!Kā vinji pret mums tā es pret vinjiem un ja sākšu strādāt, tad tik uz aplokshnju naudu, ====nedoshu nodokljos ne santīma !!!!!!
Un tiesham gribētu vieis redzet, ja tev dotu, ka tu nenjemtu hahahahahhahaha!!!!!!!!!

03. Nov 2009, 09:11

''Gudrs viesis''trāpijies.Ja pašam dāvinātu,tad gan likumus neskandetu!!!

02. Nov 2009, 23:43


Viesis
Viesis02.11.2009 22:37:54 kas tie par likumiem???kapeec nedrikstetu davinaat???murgs kautkaads!!!