Kur slēpjas sieviešu spēks?

05. Jul 2012, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsdienu sabiedrībā un dinamiskajā dzīvē sievietēm nākas dzīvot un cīnīties vienā līmenī ar vīriešiem. Un mēs tik bieži aizmirstam, kur tad ir tas mūsu īstais spēks? Kur? Sievietes enerģijas un dabas spēks.. 

Piekāpties sievietēm - tas ir vīriešu spēks. Bet, kad sievietes piekāpjas vīriešiem, mēģinot notvert maldīgu laimes sajūtu, viņas sāk zaudēt savu sievišķīgo spēku un pievilcību. 

Tādu piekāpšanās piemēru ir daudz: "Viņi sāka satikties, viņš otrajā randiņā gribēja seksu, viņa jūt, ka viņš viņu nepadarīs laimīgu, bet piekāpjas, jo baidās viņu zaudēt.." 

Tas nenozīmē, ka sieviešu spēks ir spītībā. Sieviešu nepiekāpšanās forma ir ļoti skaista un pat smalka. 

Kāpēc tieši tajā ir sieviešu spēks?

Tāpēc, ka sievietēm ir vairāk attīstītas psiholoģiskās vērtības, un, ja sieviete vēlas attīstīt savu spēju nepiekāpties vīriešiem, tad vīrietis attiecībās ar tādu sievieti sapro, ka tomēr vajag kaut ko darīt pašam, lai viņa dāma būtu laimīga un viņš kustas uz priekšu, attīstas. Tas viņu dzen. 

Bet patlaban bieži viss notiek otrādi, sievietes pašas aplido vīriešus, skraida gar viņiem, cenšas izdabāt, bet vīrieši kļūst bezatbildīgi, zaudē iniciatīvu, un pats brīnumainākais - interesi pret šo sievieti. Kāpēc? Tāpēc, ka viņa viņam kļūst nepievilcīga..

Alika Sorokina, psiholoģe

Māmiņu ONLINE TV

Videosaruna ar Ainu Poišu: pāra attiecības pēc bērniņa piedzimšanas

JAUNUMI: Huggies® Premium mainās uz Huggies® Super Dry