Kā Linda Paula iepazinās ar Similac Advance

Kā Linda Paula iepazinās ar Similac Advance

23. Feb 2011, 13:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsu mazajai meitiņai Lindai Paula ir 1,8 gadiņi un tā kā pāris mēnešus atpakaļ veiksmīgi esam tikuši galā ar pupušanos, bet mazulītei pieniņš ir nepieciešams, tad uzreiz nesteidzāmies uzsākt dot govs pienu, bet nolēmām pamēģināt ar pieniņiem , kuri domāti tieši bērnam no 1 gada vecuma. Protams meitiņa ēd arī visus citus ēdienus un kā jau rakstīju vienā no rubrikām, mums topā ir zupas, bet pieniņš, nu vienvārd sakot, tas ir pieniņš.......

Meitiņa pienu prasa pirms gulētiešanas un nosaukusi to jau sev pieņemamā vārdā, par "pupu" un kad vakarā vai pusdienlaikā tiek vedināta uz gultu, vienmēr mīļi tiek pajautāts "kur pups?" un kad " pups" rokā, mazā drošiem soļiem dodas vai nu uz gultiņas pusi, vai uz spilventiņu, kas novietots uz grīdas, kur pagulēt.

P

Pirms Similac  Advance bijām pamēģinājuši vairākus citu firmu pieniņus, neko sliktu par šiem pieniņiem teikt nevaru, daži labāki, daži nē, bet šis Similac pieniņš mūsu mazajai patiešām garšo un arī pagatavošana ļoti viegla, pamācība arī uz bundžas. Arī mērkarotīte klāt.

 

Vislielākais prieks protams mazajai ir tad , ja viņai tiek atļauts piedalities pieniņa pagatavošanā, jo šajā vecumā bērni grib it visā piedalīties kop'aar vecākiem un tāpēc mūsu meitiņas mīļākie vārdi ir : "kopā, pati......".

Linda ir liela saimniece un savu pieniņu piedāvā arī mūsu mājas mīlulim 13 gadus vecajam runcim Rondo, kurš ir viņai ir liels draugs.

 

Tāda lūk mūsu meitiņa Linda Paulas iepazīšanās ar Similac Advance un tas tagad ir arī viņas pieniņš, jeb pareizāk sakot "pups".