Iepazīstieties - Linda Paula

Iepazīstieties - Linda Paula

16. Mar 2011, 11:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vārdiņš man ir Linda Paula un saucu arī sevi divos vārdos, kā nu kuro dienu man ir noskaņojums. Mammīte ar papu gan mani sauc abos vārdiņus , tā ka esmu pieradusi un, protams, neizpaliek arī mīļvārdiņi: dudiņa, pelīte, peciņa....

Esmu jau liela meitene, man ir 1,9gadiņi, tā ka 22.augustā svinēšu savu otro gadiņu.

 

Piedzimu gan es mammītei neplānoti ātri, jau 33/34 grūtniecības nedēļā, jo mammītei bija sarežģījumi ar veselību. Biju ļoti maziņa un svēru tikai 1960 gramus un  biju 43cm gara, taču nu jau esmu izagusi un noķērusi savus vienaudžus.

 

Piedzimu es Rīgā, P.Stradiņa klīniskās slimnīcas dzemdību nodaļā, bet mana pastāvīgā dzīvesvieta ir nedaudz aiz Rīga, es dzīvoju pašā Ķekavā. Dzīvoju ļoti skaistā vietā blakus Daugavai.

Savu pirmo neapzināto smaidu saviem vecākiem veltīju jau pirmajā mēnesī, bet nu apzināti smaidīt sāku kā jau pieklājas, tad kad sāku apzināties, kas man patīk un kas nē, respektīvi tas bija ap kādu 5 mēnesi.

 

Pirmais zobiņš mums parādījās diezgan vēlu ap 9 mēnesi, taču tagad mums jau ir pilna mute ar zobiņiem.

 

Manu māmiņu sauc Laila un tēti Andrejs un kopā viņi ir 4 gadus. Bez tam man vēl ir arī lielais brālis Viesturs, kuram ir 17 gadi un lielā māsa Sanita , kurai ir 20 gadi.

 

Esmu ļoti bagāta, jo man ir omīte, babīte (otra omīte), kā arī divi vectētiņi.

 

Tā kā esmu jau liela meitene, tad vislabāk man patīk darīt visādus darbiņus kopā ar mammīti un babīti.

 

Mana vismīļākā rotaļlieta ir gudrais ķucēns.

 

Mīļākā dziesmiņa - "Sešii mazi bundzinieki"

Mīļākais apģērbs , nu tāds īsti meitenīgs, man ļoti patīk pucēties kleitiņās.

Ceļot gan man ne visai patīk, jo nepatīk ilgstoši sēdēt . Kopā ar mammīti un papu esam gan paceļojuši tikai tepat pa Latviju.

 Mani lielākie sasniegumi līdz šim ir bijuši tādi, ka 1,2 gadu vecumā sāku staigāt, to mums tik ātri neprognozēja. Sajos 1,9 gadiņos ļoti daudz runāju, zinu daudz vārdiņus, dejoju baletu, ka sman ļoti patīk un kopā ar mammīti un lielo māsu mācos tautiskās dejas dejot. Esmu sākusi arī dziedāt dziesmiņas. 

 

***

Pastāsti par savu mazuli, aizpildot anketu! Uzzini vairāk anketas jautājumiem šeit!