Ģimenē esam atraduši savu laimi

Ģimenē esam atraduši savu laimi

16. May 2012, 00:00 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK


 

Mana ģimene ir Es mans vīrs un mūsu mīlestības apliecinājums dēliņš Rodrigo. Mūsu ģimene izveidojās pirms vienpadsmit gadiem. Esmu dzirdējusī, ka parasti par ģimenei var saukties tikai tad , kad ir pieteicies bērns. Es uzskatu, ka es un vīrs bijām jau ģimene pirms ieradās mūsu pirmdzimtais. Nemaz neticas , ka laiks tā skrien. Ģimene ir vieta ,kur vienmēr vēlos atgriezties un smelties spēku ikdienai.

Es ģimeni uztveru kā lielu atbildību pret sev tuvajiem. ĢIMENISKUMS ir patiesas vērtības ir sirds siltums un dvēseliskums.

Daudz domāju , ko man nozīmē ģimene. Es domāju ģmenene ir mīlestība , sapratne un uzticība .


"Mēs taču katrs vēlamies cilvēkus, ne tikai draugus, kuri mūs mīl un atbalsta, bet arī ģimeņu locekļus, kas mūs saprot, rūpējas par mums, izpalīdz un audzina, uztraucas un zini, ka vienmēr būs kāds ar kuru varēs izrunāties. Tik tiešām, ja tev ir ģimene, tu vari būt laimīga. Es savā ģimenē esmu piedzīvojusi gan skumjus, gan skaistus un gaišus brīžus. Arī bēdas ir skaistas, ja tev kāds jūt līdzi. Varbūt skaistas nav tieši bēdas, bet tas, ka tu kādam esi vajadzīgs. Man šī apziņa ir nepieciešama. Esmu laimīga, jo zinu - mani vienmēr kāds atbalstīs, uzmundrinās Brīžos, kad esmu kopā ar ģimeni jūtos droša un pasargāta. Manuprāt, katra diena, katra stunda un minūte ir svētki, ja tu esi mājās, kurās visi ir veseli un laimīgi. "

Ģimenes atslēga manā skatījumā ir arī nesavtīgums. Divi cilvēki atradīs savu laimi tikai tajā gadījumā, ja katrs darīs savu daļu un liks ģimenes vienotību augstāk par personiskām interesēm.


 

Šodien Starptautiskā ģimeņu diena: pastāsti par savu ģimeni

un laimē biļetes uz Dailes teātri!