AGNESE: Vēlos izbaudīt šo ceļojumu skaistuma pasaulē!

AGNESE: Vēlos izbaudīt šo ceļojumu skaistuma pasaulē!

13. Oct 2010, 15:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Labdien:) Diena tiešām ir laba, skaista, saulaini auksta un vēl mana Vārda diena...

 {smallpic:1}

Es, kā sieviete, sieva, topošā māmiņa, vēlētos izbaudīt šo „Ceļojumu skaistuma pasaulē”.

 

Jā, esmu gaidībās un esmu pamanījusi, atklājusi, ka man patīk šīs pārmaiņas manā ķermenī, patīk šīs gaidīšanas sajūtas – tās katru dienu ir jaunas. Man patīk raudzīties uz sevi, mīlēt sevi – to es novēlu katrai sievietei un katrai topošajai māmiņai.

{smallpic:2}

Esmu sapratusi to, ka sieviete gaidībās ir ārkārtīgi īpaša sieviete, skaista sieviete, kurai ir jāparāda savs skaistums, nevis jāslēpjas aiz lieliem džemperiem un zirgastēm. Esot mājās, ir iespēja sevi palutināt ar smaržīgām vanniņām, matu maskām, pagatavot ko īpašu virtuvē – sagādāt svētkus sev un saviem mīļajiem. Protams, ka visām lietām, visai šai ikdienai, gaidīšanai ir otra puse, bet es rakstu par to skaisto – jo vairāk par to, jo vairāk tā skaistā būs . Ir lietas, kuras man tomēr nav skaidras savā izskatā un es zinu, ka man vajag tikai nedaudz iedrošinājuma un palīdzības no malas.

 

Arī es vēlētos vairāk zināt, ieraudzīt to, kā es sevi varu pilnveidot, papildināt, kuras būtu manas ārējās iezīmes, ko vairāk izcelt. Vēlos iemācīties būt skaista ikdienā, redzēt, kādi ir mani mati, mana seja, piemeklēt labāko apģērbu man! Es domāju, ka esmu to pelnījusi un mans mīļotais vīrs arī. Esmu sevi ieraudzījusi no iekšienes – tagad laiks ārējam veidolam.

 

Galu galā – man jārāda piemērs gaidāmajai meitiņai, ka vēlos būt skaista.

 

Ar lieliem sveicieniem un veiksmes vēlējumiem visām, kas vēlas aizceļot šajā skaistuma ceļojumā!

 

Agnese Lūka

Piedalies arī TU jaunajā konkursā "GRIBU BŪT SKAISTA"!

Sūti savu pieteikumu uz kristine@maminuklubs.lv