1- 2- 3 un bērnistaba pārtop

1- 2- 3 un bērnistaba pārtop

29. May 2012, 12:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Trūkst ideju, kā ātri, vienkārši un pats galvenais - nedārgi - „uzfrišināt” sava bērniņa istabu? Labs risinājums ir sienu uzlīmes! Turpinājumā uzzini vairāk par to priekšrocībām... 

Interjera dizaineri atzīst, ka nav vienkāršāka veida, lai bērnistabu pārvērstu brīnišķīgā mākslas darbā, kā krāsainas sienu uzlīmes!

Paši populārākie un bērnu iemīļotākie motīvi ir ziedi, dzīvnieki, princeses un mašīnas, kā arī populārākie multiplikāciju filmu varoņi.

Uzlīmju priekšrocības

  • Viena no lielākajām to priekšrocībām ir tā, ka bērnam pieaugot, uzlīmes iespējams viegli nomainīt, tā vienlaikus izmainot gan telpas akcentus, gan arī istabu pielāgojot bērna vecumam un tā brīža interesēm.
  • Ar uzlīmju palīdzību ātri un vienkārši iespējams mainīt bērnistabas stilu un noskaņu.
  • Viens no būtiskiem plusiem ir arī iespēja nepieciešamības gadījumā uzlīmes pārvietot no vienas vietas telpā uz citu!
  • Tā kā sienu uzlīmju pielikšana neprasa ne daudz laika, ne lielu piepūli un investīcijas, kā arī nerada haosu un netīrību, kāds parasti valda remonta laikā, ar to palīdzību bērnistabas izskatu var mainīt kaut vai katru mēnesi. Līdz ar to bērniņam istaba neapniks.
  • Tāpat būtiski arī tas, ka nav nepieciešamas īpašas zināšanas vai iemaņas, lai bērnistabā veiktu uzlabojumus - ar sienu uzlīmēm bērnistabu vari papildināt arī tu pati!
  • Arī bērnu vēlmes un gaume atšķiras, bet tas nekas! Sienu uzlīmēm ir gana plaša izvēle gan krāsu, gan tematikas ziņā.

Līva Zaksa, www.maminuklubs.lv

 

Blogu konkurss: dekorējam bērnistabu 

{fotoblog:4626}

www.artway.lv