Viens produkts-tik daudz īpašību!

Viens produkts-tik daudz īpašību!

02. Aug 2023, 06:45 Nestiminka Nestiminka

Tā kā esmu jaunā māmiņa un mūsu bērniņš bija gaidīts vairāk, kā 10 gadus , tad drošu sirdi varu teikt to, ka savam bērniņam meklēju un izvēlos tikai to labāko un šoreiz runa būs par pudelītēm.

 

Nav noslēpums, ka mani , kā jauno māmiņu uztrauca jautājums par pudelīšu knupja plūsmām . Vai plūsma nebūs pārāk liela, vai bērniņš nesarīsies pienu pārāk ātri un galvenais, vai nebūs aizrīšanās draudi.

Meklēju ļoti daudz informācijas par pudelītēm jau pirms bērna dzimšanas un mana izvēle palika pie Philips produkcijas . Teiksim tā- "vienos vārtos " , jo visas manas prasības ietilpa vienā pudelītē. :) 

Tad nu kopš bērna dzimšanas mūsu mājās ir tikai un vienīgi Philips pudelītes, bet šobrīd stāstīšu par vienu konkrētu- 

 

Philips Natural Response! 

Sākšu ar pašu galveno -

1. Kā redzams vienā no maniem uzņemtajiem attēliem nekas netek ārā, kad tā ir apgriezta kājām gaisā! Pat tad, ja pudelīte tiek intensīvi kratīta kājām gaisā no tās neizpilēs ne pīlīte! Tas nozīmē to, ka bērns pats regulē plūsmu un šķidrums netecēs mutē, kad mazulis būs ieturējis ēšanas pauzi , tādējādi izvairoties no aizrīšanās riskiem un lieku pieniņa uzkrāšanos mutē. 

 

2. Tā kā mans bērniņš ir gan krūts, gan pudelītes mazulis, tad mani, kā jau daudzas mammas uztrauca jautājums vai nebūs tā, ka pēc pudelītes bērns atteiksies ņemt krūti. 

Manas bažas bija liekas , jo pateicoties speciālajam pudelītes dizainam bērns mierīgi spēj apvienot abas barošanas metodes un nav pazaudējis praksi ēst arī ar krūti. 

 

3. Lieliski ir tas , ka visas Philips pudelītes var droši apvienot ar sev vēlamajiem knupjiem , kuri ir numurēti, lai būtu vieglāk orientēties kādu knupi izvēlēties attiecīgajā vecumā . Tas nozīmē to, ka varat izmantot kaut tikai vienu pudelīti un mazulim augot mainīt tikai tās uzgaļus, lai virtuves skapīši nebūtu pilni ar 101 dažādu pudeli. :) 

 

4. Dizains- 

Perfekts pudelītes izliekums , lai būtu erti ne tikai mazulim , bet arī mammai, jo pudelīte burtiski ieguļas plaukstā .

Ne mazāk svarīgi arī ir tas , ka mani ļoti uzrunāja šie klasiskie dizaini ar neuzbāzīgajiem zīmējumiem, jo atturos no visa raibā , krāsainā un pārspīlētā.  

 

Īsumā sakot , esmu iemīlējusi Philips pudelītes jau no pirmās mazuļa dzīves dienas un šie produkti mūsu mājās ir uz palikšanu. 

Novēlu katram no plašā Philips produktu klāsta atrast savu īsto pudelīti!