Trīs svarīgākās lietas, kurām jābūt jaundzimušā aptieciņā

Trīs svarīgākās lietas, kurām jābūt jaundzimušā aptieciņā

25. Oct 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniņa nākšana pasaulē ir satraukumu pilns notikums, kam topošie vecāki cenšas sagatavoties savlaicīgi, sagādājot visu bērniņam nepieciešamo. To starpā ir arī aptieciņa, kurā sagatavot pirmos palīgus brīžiem, kad bērniņu nomoka vēdera vai zobiņu nākšanas sāpes vai arī piemeklējušas iesnas.

Ātrā palīdzība koliku gadījumā

Par vēdera kolikām noteikti dzirdējuši visi. Tās nozīmē negulētas naktis gan pašam bērniņam, gan arī viņa vecākiem. Kā palīdzēt bērniņam pārvarēt puncīša sāpes un uzlabot mazuļa pašsajūtu? Šādiem gadījumiem ieteicams jaundzimušā aptieciņā turēt Skandināvijā izstrādātās un klīniski pierādītās Windi gāzu izvades caurulītes. "Kad bērniņam ir nepieciešama ātra palīdzība vēdergāžu gadījumā, mazuli nogulda uz muguriņas, piepaceļ kājiņas un pulksteņa rādītāja virzienā nedaudz pamasē puncīti, lai savāktu gāzītes," skaidro produktu speciāliste Sabīne Rozova. Pēc tam uz Windi caurulītes, kas izgatavota no īpaši saudzīga materiāla, uzsmērē nedaudz eļļiņas un to ieliek mazuļa dupsītī, tā efektīvi izvadot gāzītes un panākot mazuļa labsajūtas uzlabošanos. 

Lai zobu šķilšanās būtu bez sāpēm

Brīdī, kad mazulis jau nedaudz paaudzies, drīz vien tiek sagaidīti pirmie zobiņi. Kādam tie izšķiļas bez sāpēm un teju nepamanīti, kamēr citiem bērniņiem to nākšana sagādā lielu diskomfortu. Atšķirībā no citiem gēliem, Dentinale Natura gēls nesatur lidokaīnu, līdz ar to nav kaitīgs bērna veselībai. Tā sastāvā ir tikai dabīgas vielas, tostarp alvejas sula, bosvēlijas un kumelīšu ekstrakti, kas palīdz mazināt smaganu jutīgumu, kairinājumu un iekaisumu. Gēls uz smaganām veido aizsargplēvīti un ir bērnam pilnīgi nekaitīgs arī norijot. 

Palīdzība iesnu gadījumā

Iesnas bērniņam rada lielu diskomfortu, jo apgrūtināta elpošana nozīmē arī daudz nemierīgāku miedziņu. Lai uzlabotu bērna labsajūtu un atbrīvotu viņa deguntiņu, lieliski, ja mazuļa aptieciņā ir atrodams arī deguna aspirators. Nosefrida deguna aspirators izstrādāts sadarbībā ar otorinolaringologiem un pediatriem, nodrošinot tā ērtu un efektīvu lietošanu, ar īpašo caurulītes galiņa konstrukcija novēršot jebkādu kontaktu ar jutīgu iekaisušas gļotādas virsmu, pat ja bērns izdara pēkšņas kustības.

Nosefrida deguna aspiratora komplektācijā ietilpst trīs papildu filtri, kurus iespējams iegādāties arī atsevišķi. Filtri novērš inficēšanas iespēju procedūras laikā.

Vecāki novērtējuši Nosefrida ērto iepakojumu, kas viegli paņemams līdzi arī dodoties ārpus mājām, un deguna aspiratora vieglo kopšanu, jo pēc tā lietošanas atliek vien to izmazgāt, nomainīt filtru un tas jau ir sagatavots nākamajai lietošanai!

Mazā meita ir trešais bērns ģimenē, bet viņa dikti mocījas ar kolikām. Līdz par triju mēnešu vecumam! Paldies, mūsdienu līdzekļiem zīdaiņiem, tai skaitā Windi caurulītēm, kas palīdzēja mums tikt galā šajā grūtajā periodā. Caurules ir vienreizlietojamas, tīras un lietošanai gatavas, drošas. Pozitīvs rezultāts parādās uzreiz. Windi jābūt mazuļa aptieciņā, noderēs vairāk nekā vienu reizi)

Kristina Camporro Kristina Camporro 31. Jan 2020, 18:57

Windi ventilācijas caurule patīkami pārsteidza. Ārsts teica, lai nopirktu, lai atbrīvotu bērnu no gāzes strūklas. Uz iepakojuma bija sīki izstrādāti norādījumi, es visu sīki izpētīju, taču tas izrādījās ļoti vienkārši lietojams. Patīkami, ka caurulē ir ierobežotājs ievadei, lai bērns nevarētu tikt ievainots. Darījumi ar gazikova noņemšanu ir vienkārši perfekti.