Šķidra vēdera izeja

04. Oct 2014, 08:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikass! Man ir 2.mēn un 4 dienas vecs bērniņš, bet vairākas dienas ir šķidra vēdera izeja, itkā dienā 4 - 5 reizes kakā bet ir tāda šķidra ka pat uzsūcas autiņbiksītēs, jāsaka, ka mazajai tā ir sanācis ka galvenais uzturs ir piena maisījumi kaut arī katru reizi pirms maisījuma izslaucu pieniņu un vispirms iedodu savu pēctam maisījumu, lieta tāda ka mazā neņem krūti ne ar uzgali ne bez tā un pašai izslaucot abas krūtis sanāk vien kādi 10 ml ne vairāk. No kā varētu būt šķidra kaka un vai tas ir normāli? pati mazā jūtas labi un neprotestē bet es uztraucos, pirmdien mēģināšu atrast pediatru pie kā pierakstīties un kas varētu dot kādu padomu jo ģimenes ārste atdeva gan mazās grāmatiņu gan manējo un teica lai meklējam citu dakteri jo viņa neko no maziem bērniem tomēr nezinot, laikam apvainojās kad mēnesi atpakaļ divas dienas mums bija 39 temperatūra un teicu lai atbrauc mazo apskatīties un viņa teica, ka viņai mūsu rajons neesot pa ceļam. 

05. Oct 2014, 11:39

Apskatījos tevi draugos,tev ir ļoti skaista meitņa,LŪDZU RŪPĒJIES PAR VIŅU.

DaceT DaceT 05. Oct 2014, 11:08 tigerpelite

+++

Skaidrs ir viens, meitene ir sliņķe un pamatīga mele, jo ne jau naudas trūkums neļauj bērnu pie ārsta aizvest, bet slinkums, tāpēc te drukā vienu tēmu aiz otras un gaida, kad kāds viņai pasniegs gatavu risinājumu. Bezatbildība visaugstākajā mērā 😤

DaceT DaceT 05. Oct 2014, 10:25

Izskatās,ka meitene ir sapinusies savos melos un pati vairs nespēj tiem izsekot! Vienā brīdī nauda ir,lai izpirktu visos iespējamos maisījuma veidus, bet lai pie ārsta aizbrauktu naudas nav. Vienu dienu saka,ka mazā niķojas un raud, nākamajā jau ir šķidrs vēders, bet bērns jūtas labi. Ir nācies saskarties ar tādiem cilvēkiem, tepat MK arī bija raksts par bīstamām atkarībām un viena no tām bija hroniska melošana...

Un pašai nemaz nav kauns? Mammas tev dod padomus, bet tev jau tie nav gana labi! Sanāk,ka tu viena esi gudra, bet citas ir muļķes.

Beidz spīdzināt zīdaini un sacerēt kautkādas mistiskas shēmas, bet aizved viņu pie ārsta!

Un sāc izglītoties,kaut vai palasot literatūru par bērna kopšanu, barošanu un citām vajadzībām!!!

04. Oct 2014, 23:14

No sakuma nesapratu kāpēc daudzām mammām ir diezgan "uzvilktas'atbildes.
Palasīju iepriekšējās diskusijas.
Man puika ir krūts bērns.(tāpēc par maisījumiem neko daudz nezinu)
Bet nu katra ziņā ,ja ir izmantoti tik daudzi un ir kaut kādas problēmas,tad TEV pašai nešķiet ,ka kaut kas nav kārtība,un,ka bērns jāved pie daktera?
Bērns katru mēnesi tiek vests uz pārbaudēm pie ĢĀ?
Un lasot iepriekšējo diskusiju tu brauci virsū par to,kur tad,lai rauj naudu ja nēsi strādājusi!
Bērnam katru mēnesi tavā konta tiek ieskaitīti 171 euro ar kuriem sanāk nodrošināt bērnu,pamperi,drēbītes UN ĀRSTA APMEKLĒJUMS!Tā nauda ir bērnam un tev ir jāved savs bērns pie ārsta!

04. Oct 2014, 20:47

Izlasīju Jūsu iepriekšējo diskusiju. Tiešām iesaku nevilkt laiku garumā un Dieva dēļ aizvediet savu bērnu pie ārsta-pediatra, jautājiet viņam sekojošus jautājumus:
1. Par krūts ēdināšanu lai apstāsta. Izskatās, ka nav nekāda sajēga par to kāpēc ir vajadzīgi krūts uzgaļi, un kapēc Jūs tur kaut ko slauciet?! Tas, cik izslauc nav rādīts vai piens ir vai nav, jo nereti tikai bērns var izzīst no krūts pienu, bet izslaukt nevar. Rādītājs vai bērnam pietiek piena ir ikmēneša svēršanās vizītes, kur skatās svara pieaugumu.
2. Pastāsties ārstam par šķidro vēdera izeju, pasakiet ar ko barojiet un pastāstiet savu piena maisijuma pagatavošanas versiju. Ko es domāju kā cilvēks, kam nav mediķis. Gan jau šķidrā v. izeja ir no maisijuma, bet te ir jāskatās vēl-vai nav vēdera vīruss, vai nav temperatūra, vai nesāp vēders.

MAZI BĒRNI VAR ĀTRI ATŪDEŅOTIES CAUREJAS GADIJUMĀ, LŪDZU APMEKLĒJIET ĀRSTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DaceT DaceT 04. Oct 2014, 08:35

Izlasi to, kas šeit rakstīts!!!! http://www.maminuklubs.lv/bebitis/mazula-vedera-izeja-kadai-tai-jabut-183001/

Ja reiz ar krūti barot negribas, tad ir stingri jāievēro maisījuma pagatavošanas principi un pudelītes,knupīši ir katru reizi jānovāra.

Un noteikti izlasi arī komentārus pie tavas iepriekšējās tēmas!!!

Un visbeidzot,kas tā ir par dakteri, es viņai labprāt piezvanītu.