produkti ko lietojam saviem bērniem

produkti ko lietojam saviem bērniem

24. May 2020, 18:10 Gundega Freivalde Gundega Freivalde

sveiki! vēl viena tēma kas pašlaik priekš manis ir ļoti aktuāla , dēļ tā ka manam 4 mēnešus jaunajam zīainim ir alerģijas un āda vienmēr ir apsāskusi , sausa, vai vēl ļaunāk sulojoša lielakoties padušu , roku un kāju locītavās. esmu izmeiģinājusi tiešām ļoti daudz produktus un nejau no tā lētākā gala bet tikai daži sevi ataisnoja .

pirmajam dēlam arī bija sausa āda lietoju BIODERMA PP lielisks palīgs ļoti labi mitrina ādu lietojam 2 reizes diena izmasēju savu bērnu , pašlaik mazākajam arī lietoju šo krēmu un esmu ļoti apmierināta mazajam palīdz tur kur ir sausa āda. 

Priekš ādas apsārtuma lietoju SVR CICAVIT+ krēmu mums palīdz esam apmierināti.Ātri iesūcas ādā un salīdzinoši ātri noņem apsārtumu un niezi.šis krēms der arī priekš apdegumiem, nobrāzumiem u.t.t  Tākā man ir otrs puika gandrīz 7 gadi man tas ir būtiski jo nobrāzumi ir samērā bieži.

Meklējot to labāko ir arī neveiksmīgi pirkumi LA ROCHE-POSAY CICAPLAST BAUME B5 . Priekš mums šis krēms nederēja lai gan ir rakstīts ka neatstaj baltus pleķus un atri iesūcas tas tā nenotika, palika balts un ļoti slikti iesūcas , nomazgāt ļoti grūti.

Vēl lietoju BIODERMA ATODERM PREVENTIVE  domāts uzturēt adai mitruma līmeni bet BIODERMA PP  ir priekš mums tik labs ka šis vienkārši stāv plauktā jo vienkārši nau nepieciešams. Iesūcas arī ļoti ātri un ir ļoti mitrinoš . 

Dupsim ,padusēm un ādas krokām lietoju SUDOCREM un otrs ļoti liels palīgs ir LIKOPODIJS . pielikumā bildes ar visiem manis aprakstītiem produktiem.