Paldies, ka dalījies ar savu zīdīšanas pieredzi!

Paldies, ka dalījies ar savu zīdīšanas pieredzi!

15. Aug 2022, 18:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Cik atšķirīgi ir gaidību un dzemdību stāsti, tik unikālas un dažādas ir arī zīdīšanas pieredzes. 

Lai arī cik ļoti topošā māmiņa gatavotos mazuļa nākšanai pasaulē, visu nekad nevar paredzēt. Tāpat ir ar bērniņa zīdīšanu. Kamēr vienai māmiņai bērniņa barošana ar krūti izdodas bez aizķeršanās, citai nākas likt lietā dažādas metodes, lai pavairotu piena daudzumu, vai arī piesaistīt konsultantu, kurš iedrošina, sniedz ieteikumus, kā zīdīšanu padarīt nesāpīgāku un veiksmīgāku.

To pierādīja arī jūsu stāsti, kuros dalījāties ar savu zīdīšanas pieredzi. Kādai tas nāca vieglāk, citai bija jāpacīnās. Lai arī kāda bijusi šī pieredze, jūs visas esat labākās mammas saviem bērniņiem!

Paldies, ka dalījāties ar saviem stāstiem! Laiks noskaidrot balvas ieguvēju.

 

Sonicare Prestige elektrisko zobu birsti ar Sense iQ tehnoloģiju

BALVĀ IEGŪST

Karlina 

par stāstu 

Mans personīgais zīdīšanas ceļojums

Apsveicam!

 

Lūdzu, atsūti uz kristine@maminuklubs.lv vēstuli, kurā norādi savu tālruņa numuru, kā arī DPD pakomātu, uz kuru vēlies saņemt laimēto balvu

SenseIQ tehnoloģija:

  • Sajūt Tavu zobu tīrīšanas tehniku. Sajūt spiedienu, kustības un tīrīto zonu līdz pat 100 reizēm sekundē.
  • Pielāgojas Tavām vajadzībām reāllaikā. Automātiski pielāgojas Tavām vajadzībām reāllaikā, noregulējot intensitāti, ja sajūt, ka spiediens ir pārlieku liels.
  • Rūpējas par Tavu mutes veselību. Rūpējas par Tavu mutes veselību, notīrot zobus un padarot tos baltākus, aizsargājot smaganas un palīdzot Tev tīrīt zobus labāk.