NUK Nature Sense pudelītes tests

30. Mar 2018, 21:25 DreamComeTrue DreamComeTrue

Mums bija dota iespēja izmēģināt jauno NUK Nature Sense pudelīti, bet sakarā ar to, ka pudelītes silikona knupītis bija paredzēts vecākiem mazuļiem kā mēs - tad nu nācās pudelīti atdāvināt draudzenei, kurai ir 6 mēnešus vecs mazulis. Tad nu lūk viņas atsauksme, caur mani iesūtītā: 

"Pirmkārt gribētu pateikt paldies par iespēju pamēģināt šo pudelīti. Mūs jau 2 mēnešus mēģinām atrast ideālo pudelīti ar ideālo knupīti bet līdz šim - bez pozitīviem rezultātiem.
Otrkārt, par pašu pudelīti. Mazais ar viņu ir apmierināts, plūsma ir ideāla ātruma, kas mazajam neizraisa aizrīšanos un atgrūšanu, kas mums bija diez gan liela problēma ar citām pudelītēm. Kopš lietojam šo pudelīti arī kolikas ir kļuvušas retākas. Tiešām milzīgs paldies par šo dāvanu."

Diemžēl atvainojos, ka neesmu pievienojusi nevienu bildi, bet mana draudzene ir kategoriski pret bilžu ievietošanu sociālajos tīklos, kurās ir redzams viņas dēliņš. 

Vēlreiz milzīgs paldies par pudelītes un bez raizēm ēdināšanas dāvāšanu manai draudzenei! Mēs kad paaugsimies noteikti arī izmēģināsim, pagaidām pietiek tikai ar mammas oriģinālo pudelīti - viņas pupu! :)

Kristiāna un Krista (mazā testētāja mamma).