Jaunie Johnson`s COTTONTOUCH produkti mūsmājās

Jaunie Johnson`s COTTONTOUCH produkti mūsmājās

10. Jun 2019, 13:51 Runner Runner

Nesen tiku pie lieliskas iespējas izmēģināt Johnson`s jauno produktu līniju Cottontouch ar dabisko kokvilnu. Tā kā mūsu ģimenē nesen ienāca otrs mazulītis, tad esmu jau iepazinusies ar daudz un dažādiem bērnu ādas kopšanas un mazgāšanas līdzekļiem un ir ar ko salīdzināt. Mūsu lietošanā nonāca mazgāšanās līdzeklis, ķermeņa un sejas losjons, eļļa un mitrās salvetes.

Sākšu ar iepakojumu – katra iepakojuma forma ir ļoti ergonomiska turēšanai rokās, kā arī atvēršana/ aizvēršana katram no iepakojumiem ir pārdomāta un ērta. Tas kas mani vēl ļoti uzrunā ir patīkami neitrālie toņi, kādos ir iepakojums, jo teikšu godīgi, man ir sajūta – jo mazāk krāsains, jo labāk iederas mūsu ikdienā.

Aromāts – visai produktu līnijai ir patīkami maigs aromāts. Nopriecājos, ka tas nav tipiskais Cotton saldais aromāts, bet nedaudz ir jūtams arī svaigums.

Produkts – mani iepriecināja, tas ka produktiem nav pievienotas krāsvielas un tas ir dabīgā tonī, kā arī ražotājs ir maksimāli izvairījies sastāvdaļām, kas var būt alerģiskas mazuļa ādai. Tas mums ir svarīgi, jo mūsu divgadniekam ir ļoti jūtīga ādā, tādēļ līdzekļus, ko lietojam, izvēlos ļoti piesardzīgi.

Pastāstīšu nedaudz sīkāk par katru no produktiem, ko izmēģinājām.

Vannas un mazgāšanās līdzeklis – šo izmēģinājām ar abiem bērniem – zīdaini un divgadnieku. Zīdainim mazgāju gan pašu, gan matus. Pudelei ir dozēšanas pumpis un to ir ērti iespiest rokā. Pats līdzeklis ir viegli krēmīgs, nedaudz putojošs un ar vieglu aromātu. No zīdaiņa matiem līdzekli bija viegli izskalot. Jutu, ka āda pēc šī nav palikusi sausāka, kā mēdz gadīties ar citiem mazgāšanas līdzekļiem.

Losjons sejai un ķermenim – šim man ļoti patika nedaudz plakā pudele, ko ērti saņemt rokās un izspiest produktu. Losjonu lietoju divgadniekam, kā arī saviem saulē apdegušajiem pleciem. Bērna āda pēc vannas un losjona bija patīkami maiga un bija mazinājies mazais grubulītis un kājām, kas ir manam alerģiskajam puikam. Pašai ļoti patika, ka losjons ātri iesūcas ādā un nepadara to taukainu.

Eļļa – Johnson`s eļļas lietoju jau sen. Gan sen, gan bērniem. Sev to lietoju gandrīz visu cauru gadu – ziemā sausai ādai, vasarā pirms un pēc sauļošanās un rokām un kājām. Mana āda pēc Johnson`s eļļām vienmēr ir bijusi ļoti patīkami gluda un maiga.

Mazajam izmēģināju eļļiņu, lai sasmērētu piena kreveli un pēc tam izskalotu. Šis ir bijis un būs arī turpmāk mans top produkts vannas istabas skapītī.

Mitrās salvetes – pirmais un svarīgākais ir iepakojums ar kārtīgu aizdari. Esmu iepriekš iegādājusies mitrās salvetes, ko aizver ar vienu uzlīmīti un ļoti vīlos, ka jau paciņas pusē gandrīz visas bija izžuvušas, jo uzlīme vairs nelipa pie iepakojuma. Johnson`s salvetēm ir kārtīgs un stigrs aizveramais, lai iepakojums ar visām salvetēm būtu viegli paņemams līdzi somā un nekas neatvērtos un neizžūtu. Pašas salvetes ir ļoti maigas un piemērotas mazuļa dupsim, diemžēl, ir nācies saskarties ar zināmu ražotāju, ļoti asām un cietām mitrajām salvetēm.

Mans vērtējums par produktu ir ļoti apmierinošs. Johson`s produkti ir piemēroti gan manam divgadniekam, gan zīdainim, gan man pašai.

Liels prieks par šo Cotton jauno līniju, jo tas ir aromāts un sastāvs, kas mani vienmēr ir uzrunājis.  Paldies Johnson`s par to!