Izmēğinām Philips Avent elektrisko krūts piena pumpīti

Izmēğinām Philips Avent elektrisko krūts piena pumpīti

26. Dec 2020, 10:22 Baiba BS Baiba BS

Sveiciens visām topošajām un jaunajām māmiņām! Esmu mamma 3 burvīgiem bērniem - manam dēlam ir 11 gadi, vidējai meitai 7 gadi un mūsu mazākajam bērniņam decembrī palika 5 mēneši. Decembra sākumā man tika dota lieliska iespēja testēt Philips Avent elektrisko krūts piena pumpīti. Un ziniet - esmu ļoti priecīga par man doto iespēju! 

Nelielam priekšstatam par to kāda ir bijusi mana līdzšinējā pieredze ar dažādu piena pumpīšu lietošanu - ar vecāko bērnu pienu atslaucu ar rokām vai pavisam vienkāršu mehānisko piena pumpīti iekšā tādā garā mēģenē. Teikšu godīgi - tajā brīdī šķita, ka ar rokām to ir izdarīt vieglāk. Mans vecākais bērns piedzima 33.nedēļās un pirmās dienas atradās māsu istabā un man bija ļoti svarīgi nest uz katru ēdienreizi atslauktu pienu un cik nu iespējams barot viņu pašai un labākais kā to tajā brīdī varēju izdarīt bija atslaucot savu pieniņu. 

Kad piedzima mana otrā meita biju iegādājusies Philips Avent mehānisko piena pumpīti - tas jau bija nesalīdzinami ērtaks kā pirmais manis izmēģinātais ar jau klāt pievienojamu pudeli,  tas nebija jāatslauc atsevišķā mēģenē, kuru grūti izmazgāt slimnīcas apstākļos un vēl jāpārlej pudelē. 

Šoreiz man tika dota lieliska iespeja izmēģināt šīs pašas firmas Philips Avents piena pumpīti - tikai nu jau elektrisko - un ziniet, tā funkcijas ir perfektas un viegli saprotamas ikvienai jaunajai māmiņai. 

Visu šo laiku cīnos ar piena sastrēgumiem - piens man ir ļoti daudz, tik daudz, ka meita to nespēj vienā ēdienreizē no manas krūts iztukšot. Nākošajā ēdienreizē jau ēdot otru krūti ieprieksējā palika neiztukšota un piepildījās vēl vairāk. Un pa nakti vai agri no rīta jau krūtī un padusē jūtu tādu kā piepampumu un sāpes - no sākuma nelielas, bet tad ar vien spēcīgākas, jo piens saka "degt", un ko šobrīd man liekiski palīdz risināt Philips Avent elektriskais piena pumpītis.

Šim pumpītim ir divi režīmi - pirmais ir stimulēšanas režīms, kas ir īpaši aktuāls tām mammām, kas tikko ir dzemdējušas savu bērniņu - šis režīms veicina piena rašanos, jo krūts gals tiek speciali stimulēts, šim režīmam ir ļoti maiga funkcija un 8 stimulēšanas līmeņi. Otrs režīms - atslaukšanas režīms - tam ir 16 atslaukšanas līmeņi, un atslaukšanas tempu un stiprumu vari noteikt pati vadoties pēc tā cik daudz piens ir tavās krūtīs. Ja vēlies izslaukt papildu pienu uzreiz pēc bērna ēšanas iesaku izmantot līmeni ar maigāku atslaukšanas funkciju, ja bērns krūti nav vēl ēdis un atslauc pilnu krūti, tad labi ir sākt ar vienu no spēcīgakajiem atslaukšanas līmeņiem, jo darbiņš tiks padarīts ātrāk. Pumpītis ir ļoti kluss, tā motora skaņu nevar pat dzirdēt. Pumpītim galā ir Philips Avent pudele, kur pieniņš uzreiz arī satek iekšā tādā veidā radot iespēju bērnam pēc tam padzerties pienu uzreiz no pudeles, ērti to paņemt līdz dodoties pastaigā īpaši tagad ziemā, kad krutsbarošana ārā nav iespējama. Šis pumpītis ir ideāls variants, ja ir jāizskrien ārā no mājas uz neilgu laiku un atslaukto pienu vari atstāt bērna partnerim zinot, ka mazulītis būs paēdis vai no pudelītes to iespējams ērti pārliet trauciņā vai maisiņā un ievietot saldētavā piena rezervēm. 

Esmu ļoti priecīga un pateicīga par iespēju izmēģināt Philips Avent elektrisko piena pumpīti, jo tas sniedz iespēju man kā mammai justies ērti, nesatraukties par piena "sastrēgumiem" un veltīt sevi savai mazulītei nejūtot diskomfortu un sāpes, kas ir kā liels slogs ikdienā ar bērnu. Mammai jābūt laimīgai! ❤