24.04 10:50-17:00
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 3
Labdien, māmiņas!
Pirms kāda laika nolēmu atslaukt pienu dažām ēdināšanas reizēm, lai būtu iespēja vismaz retu reizi iziet no mājām ilgāk kā uz divām stundām.
Ja tu domā veikala govs pienu, tad tas tiek mākslīgi pārveidots - homogenizēts, lai neslāņotos. Tātad, nav dabisks.
Bet mammas piens, protams, ka noslāņosies.
Dāmas, paldies, ka nomierinājāt 😀 Es saprotu, ka arī cita veida piens atslāņojas, mani samulsināja, ka tas notika tik ātri - vien dažu stundu laikā.. Bet tas laikam tāpēc, ka tas ir treknāks par to pienu, ko pērkam veikalā. Vakar uzsildīju un iedevu mazajai, pēc tam nogulēja 4 stundas, tā kā viss kārtībā.
Piens kā jau normāls piens, krējumiņš nostājas pa virsu. Samaisi, sasildi un dod droši bērnam.
Bet tas taču pilnīgi dabiski, ka piens noslāņojas un tā tam arī dabiski jābūt.
Vaitad viņš uzreiz nenoslāņojas jebkurā gadījumā? Jo no sākuma jau nāk liesāks un pēctam treknāks piens.