Viss būs! :)

20. Feb 2017, 15:51 kristine1818 kristine1818

Sveiki! :)

Šodien vēlos padalīties savā priekā ar jums! :)

Pirms nedaudz vairāk kā divām nedēļām uzzināju ka gaidāms otrs bēbis. Plānots, tikai pārsteigums ka tik ātri pieteicās :) lielais satraukums par to kā būs, bija dēļ tā ka bija man taisīts rentgens, pašā pašā grūtniecības sākumā, kad par to vēl nenojautu.

Daktere teica ka necar redzēt sirdi, dzeltenuma maisu, jo īss laiks. Lai nāku pēc divām nedēļām atkal. Pa starpu lai nododu HCG.

Tās divas nedēļas bijas tik garas.. likās ka divus mēnešus gaidu jau. HCG auga pat ļoti labi, pat piemeklēja rīta nelabumi, kas paldies Dievam var teikt ka pametuši mani. Vairs tik šķebina īpašas smakas. :D

Tad nu šodien devos uz pārbaudi. Sirds sitas kā negudra. Un še tev. Skatos man divas sievietes priekšā jau, sēžu un nesaprotu kā tā. Man taču jāiet tūlīt kabinetā iekšā. Un tad tik sapratu, daktere kavē. Nu neko, gaidam, gaidam. Un tad beidzot tiku iekšā. Saku, ka vajag USG. Aizejam uz otru telpu, skatāmies un super, redzu sirsniņu! Tā sitas! Un ir arī dzeltenuma maisiņš, ko daktere dēvē par "maiss ar sviestmaizēm, ko bēbim ēst!" :D man tik labi palika, varēju tur sēdēt un skatīties. Un tad ieslēdza to aparātu, lai paklausītos sirsniņu- man acīs asaras, tik neaprakstāmi jauki bija dzirdēt ko tādu.  

Viss satraukums unlielā gaidīšana(kas tikai manā prātā bija liela), bija tā vērta. Es zinu ka mazais aug. Un kā izaudzis pa divām nedēļām!! Tagad atliek izvēlētiea vienu no piedāvātajām vecmātēm un stāties uzskaitē. :)

Jauku dienu visiem! :)