Viena diena, lai apgūtu visu kas nepieciešams Tev un gaidāmajam mazulītim.

Viena diena, lai apgūtu visu kas nepieciešams Tev un gaidāmajam mazulītim.

25. May 2020, 00:00 Melānija Melānija

Sēžu dīvānā un dzeru tēju. Paralēli žurnāla šķirstīšanai vēroju, kā mans lielais puika sirsnīgi kaut ko stāsta savam rotaļu biedram Zaķim. Tad, kaut ko pa brīdim iesmejas un pajautā arī mums kādu jautājumu uzmanības pievēršanai. Ik pa laikam pienāk un paķer no saldumu trauciņa cepumu, pasmaida un turpina savu rotaļu. Abi ar vīru saskatāmies, pasmejamies un turpinām paši savas lietiņas. Bet pie sevis prātoju, cik gan liels ir izaudzis mūsu mazais pelēns. Vēl pavisam nesen viņš nāca pasaulē kā ļoti gaidīts mazulītis, bet nu jau viens spēlējas kopā ar savu draudziņu un jautri čalo. Pamazām sāk runāt, likt kopā vārdiņus un sīkus teikumiņus. Uzdod smieklīgus jautājumus un pats liek lietā arī savu izdomu, lai lietas ātrāk ietu uz priekšu. Protams, šobrīd karojam ar savu "ES". Šito negribu, šitas negaršo, šito nevilkšu!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

Laiks ir paskrējis nemanot un mums mājās jau ir divus gadus vecs ziķeris, kas prot sekundes laikā nonest jumtiņu. 

 Vispār jau nespēju noticēt tam, ka viņš nekad vairs nebūs bēbītis. Šī ir viena no tām lietām, par kurām mēs reizēm skumstam, jo ir palikušas atmiņas un fantastisks bilžu albums ko pašķirstīt kad paliek skumji. Labi, ka tas nav uz ilgu laiku, jo pavisam drīz pasaulē nāks Kārlīša mazā māsiņa. Arī šo brīdi es gaidu ar nepacietību. Lai gan šoreiz zem sirsniņas nesot māsiņu man gribās lai laiks apstājas. Vēlos vairāk sajust, baudīt un būt no tām grūtniecēm kas staro visus šos deviņus mēnešus. 
Un tā tiešām arī ir. Mainot vidi un darba vietu, man tas arī lieliski izdodas.  (Vismaz man tā šķiet!)

Atceros, ka nēsājot zem sirds Kārlīti, centos pēc iespējas vairāk apmeklēt māmiņu pasākumus, kongresus, lekcijas un pat vairākas reizes nedēļā doties uz grūtnieču vingrošanu, kas ļoti palīdzēja tad, kad bērniņš nāca pasaulē. Arī gaidot māsiņu esmu nolēmusi darīt tieši to pašu. Turpināšu doties uz lekcijām, lasīt ziņas, skatīties Māmiņu kluba raidījumus un sekot līdzi jaunumiem.


Pagājuši jau vairāk nekā divi gadi un ir lietas, ko es tiešām vairs neatceros, tādēļ mēģināšu atjaunot savas zināšanas apmeklējot lekcijas online. Man tas šķiet ļoti ērts un praktisks veids kā neizejot no mājām iemācīties, dalīties un sekot līdzi visam notiekošajam. Lai gan būt uz vietas un iepazīties ar citām topošajām māmiņām ir pilnīgi kas cits, tomēr, šobrīd ir drošāk, ja mēs paliekam mājās. Protams, arī man no sirds gribētos būt līdzās citām māmiņām un sajust atkal šo fantastisko atmosfēru kāda ir Māmiņu klubā, bet tas nav iespējams.  Tādēļ no sirds aicinu arī Tevi mums pievienoties, jo ticu, ka šī būs diena, kurā Tu gūsi atbildes uz visiem sev interesējošiem jautājumiem. Un ja tā ir tikai viena diena, kādēļ ne?

Gaidot Kārlīti, grūtnieču diena man bija kā mazie svētki, kurus svinēju visas dienas garumā. Pēc lekciju noklausīšanās es sāku iet uz grūtnieču vingrošanu, jo uzskatīju ka tas ir ļoti svarīgi ne tikai man, bet arī gaidāmajam mazulītim. Tieši tā pat man ļoti noderēja uztura konsultācija kuru pasniedza lieliska lektore. Protams, abi ar vīru nonācām pie secinājuma, ka vēlamies saglabāt nabassaites cilmes šūnas un pēc bērniņa nākšanas pasaulē piedzīvojām vienu no skaistākajiem brīžiem dzīvē - pirtīžas. Tā kā ir vērts noklausīties un padomāt ne tikai par savu, bet arī mazulīša veselību. 


Skatos, ka 27. maijā būs ļoti interesantas lekcijas kas saistītas par un ap topošo māmiņu. Par dzemdībām, mazulīša veselību un aprūpi pēc tam.
Darbā esmu paņēmusi brīvdienu lai pilnvērtīgi varu iesaistīties online lekciju ciklā, kā arī staipīties kopā ar jogas pasniedzēju un masāžas terapeiti Lieni Krauzi. 


Es zinu, ka Tev patiks tieši tā pat kā man! 
Uz tikšanos Māmiņu kluba rīkotajā grūtnieču dienā ONLINE.

 

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>