Lielā Grūtnieču diena 27.maijā: piedalies un laimē gultu mazulītim!

Lielā Grūtnieču diena 27.maijā: piedalies un laimē gultu mazulītim!

25. May 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

27.maijā Māmiņu Kluba Vecāku skola piedāvā topošajām māmiņām lielisku iespēju vienas dienas laikā tikties virtuāli uz 4 lieliskām lekcijām par grūtniecību, dzemdībām, jaundzimušo un pēcdzemdību periodu!

Lielā Grūtnieču diena ir tiešraides izglītojošs pasākums teju 5 stundu garumā ar 5 dažādiem lektoriem, kas dos daudz iedvesmas un zināšanu topošajai māmiņai, turklāt,tas viss par 1 lekcijas cenu!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

27.maija Lielās Grūtnieču Dienas tiešraides programmā

11:00 - 12:00 - Lekcija "Pirmais kontakts ar jaundzimušo. Pirmie pieskārieni!” kopā ar populāro fizioterapeiti Klaudiju Hēlu. Šajā lekcijā uzzināsiet,kā veidojas jaundzimušā sajūtas un kā vecāki var veikt tādu aprūpi, kas atbalstītu un samīļotu jaundzimušo bērniņu! Iziesim cauri svarīgiem jautājumiem kā bērniņa sajūtas mammas vēderā, piedzimšana, nabas saites griešana, zīdīšana, pirmais kontakts, vēlamā attieksme pret bērnu aprūpes laikā.

12:10 - 13:10 - Praktiska nodarbība “Pārmaiņas ķermenī grūtniecības laikā. Kā justies labāk?” kopā ar jogas pasniedzēju un masāžas terapeiti Lieni Krauzi. Grūtniecības laikā ikviena topošā māmiņa piedzīvo ne tikai vizuālas, bet arī sajūtamas pārmaiņas ķermenī - bērniņam augot mainās smaguma centrs, savukārt hormonu ietekmē locītavas kļūst nestabilākas. Mugurā un citās ķermeņa daļās jūtamu diskomfortu var radīt ilgstoša staigāšana, stāvēšana un sēdēšana, kas būtiski ietekmē ne tikai fizisko, bet arī emocionālo labsajūtu. Laikus veikta profilakse - izpratne par grūtniecības ierosinātajām pārmaiņām ķermenī, regulāri vingrinājumi un masāža var uzlabot kopējo veselības stāvokli, tāpēc nodarbības laikā aplūkosim būtiskākās fizioloģiskās pārmaiņas grūtniecības laikā, iemācīsimies vienkāršus un viegli izpildāmus vingrinājumus sāpju un diskomforta novēršanai.

13:20 - 14:20 - Lekcija “Kā atslābināties nesāpīgākām un dabiskākām dzemdībām?” kopā ar vecmāti Lieni Draugu. Lekcijā aplūkosim, kā trenēties dzemdību procesam jau grūtniecības laikā; kā sevi noskaņot dzemdībām; kā iemācīties pareizi elpot un atslābināties!

14:30 - 15:30 - Lekcija  “Māmiņas pašaprūpe pēc dzemdībām” - kopā ar dūlu un vecmāti Līgu Giniborgu. Lekcijā uzzināsiet, kas ir grūtniecības 4.trimestris jeb pēcdzemdību periods? Kas šajā laikā notiek ar māmiņu fizioloģiski un psiholoģiski? Kā izveidot savu pēcdzemdību atjaunošanās plānu? Kādas lietas un notikumi būs raksturīgi jaunās mammas ikdienā pēc dzemdībām? Kā ar to tikt galā? Praktiska un iedrošinoša lekcija no sirsnīgās dūlas un vecmātes Līgas, kas vienmēr iedvesmo un nomierina!

15:35- Lekcija "Ādas kopšana grūtniecības laikā"- ar skaistumkopšanas speciālisti Kristīni Miķelsoni- Lipšāni. Lekcijā uzzināsiet, kā mainās āda gaidību laikā un kā tikt galā ar tādām izmaiņām kā strijas, pigmentācija, celulīts. Droši uzdodiet jautājumus, jo viena no jums saņems jauku dāvaniņu no GMT  Beauty!

Visas dienas ONLINE konferences cena ir 20.00 EUR.

Pasākuma ieraksts būs pieejams 24 stundas.

Lekcijas laikā māmiņas varēs uzdot savus individuālos jautājumus, uz kuriem speciālisti tiešraidē sniegs atbildes!

Piesakoties Lielajai Grūtnieču dienai šeit>>>, saņemsi e-pastā priekšapmaksas rēķinu un skaties tiešraidē, uzdodot savus jautājumus!

Visas Lielās Grūtnieču Dienas dalībnieces piedalās konkursā, kurā varēs laimēt gultiņu un  citas balviņas!

———-

Grūtnieču Dienas ir lieliska Māmiņu Kluba tradīcija, kurā par vienas lekcijas cenu reizi mēnesī piedāvājam satikt vairākus labus speciālistus ar noderīgām lekcijām par grūtniecību, dzemdībām, mazuli!

Priecāsimies tikties 27.maijā ONLINE!

Claudia Klein Claudia Klein 24. May 2020, 01:04

Sveicināti un sveicināti Spotcap globālo aizdevumu pakalpojumos. Mans vārds ir Klaudija Kleina, es esmu aizdevējs un arī aizdevumu konsultants.

Vai jums ir nepieciešams finanšu atbalsts? vai jums ir nepieciešams aizdevums dažādiem mērķiem? ja jūsu atbilde ir apstiprinoša, es ieteiktu jums sazināties ar manu firmu, izmantojot | spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | un jūsu kontā ir aizdevums 24 stundu laikā, jo mēs piedāvājam izcilus aizdevuma pakalpojumus visā pasaulē.

Mēs piedāvājam visa veida aizdevumu pakalpojumus (individuālais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi), mēs piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kā arī jūs varat aizņemties līdz 15 miljoniem eiro. Mans uzņēmums palīdzēs sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevuma produktu klāstu.

Mēs zinām, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finanšu problēmas un kurām ir nepieciešams tās risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti iegūt kapitāla aizdevumu no savām vietējām bankām vai citām finanšu institūcijām, ņemot vērā augsto interesi. likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda un ienākumu attiecība, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli.

Vairs nav gaidīšanas laika vai stresaino bankas apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams visu diennakti - jūs varat saņemt aizdevumu un veikt darījumus jebkurā vietā un vietā, kur jums tas nepieciešams.

Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumiem / jautājumiem? - Nosūtīt e-pastu uz | spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | & Saņemiet atbildi vienā mirklī.

Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši rakstiet mums un jūs saņemsit aizdevumu.

Jūsu finansiālā brīvība ir jūsu rokās!