Vēstulītes Miķelim. 35. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 35. nedēļa

18. Sep 2017, 22:53 Co_ora Co_ora

27.08.2016

Aiziet! Sākas pēdējais mēnesis. Protams, ka domas aizvien vairāk slīd pie lietām, kas jānopērk, kas jāsakārto. Gribas, lai remonts ātrāk beidzas, tad varēšu samazgāt un salocīt drēbītes! Ja nu tu piedzimsi liels un man vajadzēs uzreiz daudz 62 izmēra drēbītes? Liekas, ka palicis vairs tik maz, bet no otras puses - vēl vismaz mēnesis!

28.08.2016

Kas būs tad, kad būs palikušas pāris dienas līdz dzemdību termiņam, ja jau tagad es domāju par to, ka kuru katru brīdi ir iespējams, ka viss sākas - nu visādi gadījumi taču ir! Man tak soma vēl nav līdz galam sakrāmēta! Un ja nu mēs nepaspēsim pabeigt remontu? Pēc pirmā skrīninga datiem (šo USG uzskata par visticamāko dzemdību datumu, vēlāko sonogrāfiju dati vairāk jau rāda īpatnības, kas atkarīgas arī no vecākiem) 28.09. varētu būt diena, kad tu nāksi! Tas nu gan būtu nelāgi, jo 29.09. tev būs vārda diena, Miķeli!

29.08.2016

Tik forša tā bumba manā vēderā, kas aug un aug un tādā pat progresijā aug mana laime un prieks. Vai grūtniecei var būt garlaicīgi? Es teiktu, ka nē! Vienmēr ir ar ko parunāties, var pabungot un gaidīt atbildi, var palūgt, lai mēģina nespiest uz tā sēžas nerva, citādi itin nemaz neizdodas pasēdēt bez sāpēm, var mēģināt sarunāt laiku, kad tikties! Un kas svarīgi - visu laiku muļķīgi un priecīgi smaidīt! :)

30.08.2016

Par sarunāšanu runājot .. Man, diemžēl, ir krietni pasliktinājusies atmiņa, tāpēc neatceros vai jau teicu, bet lai nudien būtu pateikts - es visu laiku iztēlojos, ka tas notiek naktī. Es pamodinu Raiti un saku, ka sākas. Vienmēr manās domās un manos sapņos ir tumšs, kad mēs ieejam slimnīcā. Es nevaru iedomāties kontrakcijas dienas gaismā! Tas ir tik interesanti diez kā būs - vai mammas intuīcija būs pareiza vai izrādīsies greiza?

31.08.2016

Šodien plānā ellīgi darbīga diena, kuru sākam ar viesošanos pie dakteres. Šoreiz tētis nāk līdzi un sonogrāfijā daktere rādīja kā tu skaisti izskaties un sveicienies. Tev tādi smieklīgi mati izskatījās - tā kā ezim, visi gaisā! :) Visādi citādi viss ir ļoti labi, arī par pašsajūtu nevaru sūdzēties!

Turpinājumā braucam uz Brīvdabas muzeju! Ko mēs tur darīsim !? Kopā ar tēti un vectētiņu mēs brauksim lūkot kā izskatās šūpulīši un kā senākos laikos tos stiprināja, lai varētu skaisti šūpot! Mums plānā pagatavot tādu arī tev!

Noslēgumā devāmies uz vecāku skoliņu, šodien lekcija par krūts barošanu! Cerams, ka mums izdosies abiem kopā to veikt vismaz gadiņu :)

01.09.2016

Šodien dodos uz baseinu, ceļš diezgan patāls, bet vēl joprojām esmu priecīga, ka iegādājos abonamentu, tā vismaz mazāks slinkums izkustēties no mājas! Papeldējos un bija forši, kāpjot laukā no baseina liekas, ka kāds piesējis pie kājas pāris ķieģeļus, hihi!

Šodien 1.septembris, bet manā dzīvē īsti nekas nemainās! 

02.09.2016

Es esmu apsēsta ar iepirkšanos andelēs. Hū, tas nu ir pateikts! Nē, patiesībā jau es nepērku nemaz tik daudz, bet es visu laiku sērfoju un čekoju vai nav kas smukiņš, vai nav kas noderīgs, kas interesants! Ahh, cerams, ka tas dullums beigsies ātrāk, nekā pabalsts :)