Vēstulītes Miķelim. 23. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 23. nedēļa

05. Jun 2017, 23:31 Co_ora Co_ora

04.06.2016

Šodien Laurai dzimšanas diena, kura tika svinēta pie jūras! Tētis Raitis gan nebrauca, jo mājās daudz darāmā, pagaidām nav laiks izklaidēm, bet es gan aizbraucu :) Laurai puncis liels (par 10 nedēļām vairāk kā mums!) un ļoti, ļoti smuks. Varēja redzēt kā iekšā kāds(a) bumsījās - neticas, ka arī tu, pingvīnēn, kādā jaukā dienā būsi tik spēcīgs, ka to varēs redzēt apkārtējie:). Bija diezgan vējains laiks, bet saulīte arī netrūka, mēs abi paslēpāmies zem saules sarga, saziedamies ar kārtīgu aizsargkrēmu, cepure uz galvas un bijām drošībā!

05.06.2016

Uhh, šī nu gan bija varen darbīga dieniņā - likām aizkaru stangu, viss putekļos, visu tīram, bet, šķiet, ka šos putekļus nav iespējams notīrīt, tāpat viss būs balts! Šodien braukšot Lāsma ar bērniem, droši vien prom brauks visi balti :)

06.06.2016

Liekas, ka sen neesmu rakstījusi par to kā es jūtos. Īstenībā, ir baigi, baigi forši! Citreiz apsēžos un ieklausos, iemūžinu, izjūtu kā Tu, mīļo puisīt, man iesper. Bāc, nu kaut kas tik ļoti dižens no dabas, Dieva vai kosmosa - kā nu kurai gaumei - ir spēja organismā izaugt organismam. Un jo dienas, jo interesantāk - diez kāds būsi tu !? Cik garš, cik smags? Vai tev būs matiņi? Vai tie būs tumši? Ahh!

07.06.2016

Grūtniecēm ģimenes ārsts nevarētu uzrakstīt zīmi, ka nedrīkst strādāt garas darbadienas !? Nu tā kā skolēniem uzraksta atbrīvojumu no sporta :)

08.06.2016

Paklau, vasara, lūdzu nāc straujākiem soļiem, jo man tik ļoti gribas vilkt kleitas - garas kleitas, piespīlētas kleitas, košas kleitas un mājas kleitas! Un piepirkt katrai kleitai klāt pa zandaļu vai platformeņu pārim, hehe. Nebaidies, puisīt, es tā nedarīšu, jo nu mans kājas izmērs ir krietni pamainījies (no 36/37 nu ir kārtīgs 38), bet nezinu jau kā būs pēc tam, tāpēc labāk nesapirkšu “sveša” izmēra kurpes! Pagaidām esmu iegādājusies vienas melnas, kurām ir elastīgas gumijas virs pēdas - pati varu uzvilkt (jo nav jāsprādzē ciet), nekas nekur neiespiežas, kad kājas ir satūkušas un smuki izskatās, jo ir platforma, bet ļoti ērta! Un kopā ar kleitiņu, kas smuki izspīlē vēderu .. mmm ..

09.06.2016

Šodien ļoti interesanta diena, jo kārtējā “pēdējā” - precīzāk, šodien ir pēdējā garā darba diena Vecmīlgrāvī, jabadabadū :) Citreiz liekas, ka pat neadekvāti ļoti priecājos par šīm pēdējām dienām, jo man nav ne mazākā nojausma kāda mana dzīve būs pēc tam - pēc bērna kopšanas atvaļinājuma. Bet tas noteikti ir forši, jebkuras pārmaiņas ir uz labu! Tā kā no rīta bija arī Vc4 darbiņš, tad vakarā pārbraucu mājās diezgan pusbeigta un tētis dabūja atkal masēt man kājas :)

10.06.2016

Hei, šodien atkal interesanta diena! Biju Cēsīs. Ko es tur darīju? Es taisīju vēnu skrīningu aptiekas dāmām, kuras bija vinnējušas Facebook konkursā! Bija ok, jo mani uz turieni aizveda, cienāja ar tēju un kūkām un arī fočēja. To gan iepriekš nepateica, tas stulbi, biju diezgan nepriecīga, jo iemainīju smukus matus un smuku seju pret smuuuuku miedziņu :)