Vēstulītes Miķelim. 21. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 21. nedēļa

22. May 2017, 19:25 Co_ora Co_ora

21.05.2016

Kārtējā sestdiena iesākusies ar izbraukumu uz Kuldīgu - pēdējā laikā kaut kā diezgan daudz tādi, varbūt piegriezīsies un kamēr atpūtīšos, tikmēr nepietrūks! Bet īstenībā jau foršas tās dienas, lai gan no rītiem, kad jāceļas tā neliekas, bet vismaz notiek kaut kāda aktivitāte, kaut kur aizbraucam un vienmēr dienas liekas garas (droši vien tā iemesla dēļ, ka agri ceļamies :)). Tavs lielākais brālēns Andrejs nonācis slimnīcā - Lāsma atsūtīja diezgan pabaisu bildi, kur visa seja sapampusi. Cerams, ka ātri tiks uz pekām! Bet pa to laiku Markuss dzīvojas pie manis un arī Lāsma paliek!

22.05.2016

Jau atkal Lāsma ar Markusu ciemojas pie manis (nu, pie mums:)). Markuss apēda visas končas, ko Ilze man atveda no tālās Amerikas :( Lāsma palīdz visu ko tīrīt, jo mamma nedrīkst ķerties pie tīrīšanas līdzekļiem, lai tev nekaitētu. Nevarētu teikt, ka man tas nepatīk :D Tētis ar Juri jau dzīvojas katru dienu līdz vēlam vakaram pa mūsu jauno dzīvokli, lai jau brīvdienās mēs varētu visi uz turieni pārvākties. Es tik krāmēju mantiņas, gribas jau lai laicīgi viss ir sakrāmēts, bet ātri piekūstu, tāpēc ļoti lēnām iet uz priekšu!

23.05.2016

Uhh kāda šodien branga diena! Sāku ar kārtīgu pačučēsanu, turpināju ar došanos uz Mārtiņa ielu, kur atrodas Rīgas namu pārvaldnieka pārstāvniecība, kur vērsos elektrības sakarā - esam izdomājuši, ka mums tik daudz visādas elektriskas lietas paredzētas visā mājā, īpaši virtuvē, ka negribam tā kā visu laiku kaimiņam - ka korķus sit laukā, tāpēc pāriesim uz 3 fāzēm. Tas, protams, kā jau jebkura lieta, kas kaut kur jāsaskaņo, ir visnotaļ sarežģīti un arī dārgi!

Vakarā mani sagaidīja daudz patīkamas lietas - Aiva ar Aneti atbrauca ciemos, kārtīgi izklačojāmies, kaut gan drusku baidos vai visu laiku nevāros par bēbīšlietām :) Cerams, ka tik traki nebija ar mani!

24.05.2016

Cik forši, forši, forši! Ir klāt tā maģiskā diena ko sauc par 2.skrīningu! Tētis arī izrāvās no remontdarbiem un braucām abi kopā uz tevi lūkoties! Tētis gan pēc tam čortojās, ka neko tajā ekrānā nesaprot, bet tu mums esi aktīvs ziķeris, kas brangi un veselīgi izaudzis! Un vēlreiz daktere apstiprināja, ka tu esi puika!!

25.05.2016

Ehh, pēc tādas foršas vakardienas atkal ir klāt ne tikai gara, bet pat supergara diena, kas beidzās ar pastrādāšanu diktafonā. Bet nu nedrīkst, nedrīkst sūdzēties, jo tur varu pačatot ar tēti, pastaigāt apkārt, ja smagāka sēdēšana paliek un vēl rakstīt to, ko labāk gribas. Tas ir tiešām neslikts darbiņš tādām būtnēm kā es, kas tūliņ pārceļas un grib nopirkt visu jaunu :)

26.05.2016

Brīžiem man liekas, ka es nopelnīšu visu pasaules naudu (nu, izņemot algas dienās, tad man tā neliekas :D). Es vispār esmu ļoti, ļoti laimīgs cilvēks, ka ne tikai daru to, kas man patīk, bet arī pati varu regulēt cik dienas nedēļa un kur es strādāju (nu, izņemot rezidentūru, kur jāiet kārtīgi katru dienu). Es jau tikai tā saku - poliklīnikas dienas, īstenībā jau pirmo dienas daļu es pavadu rezidentūrā, uzsūcot zināšanas un tad pēcpusdienā dodos tālākās gaitās. To es arī viendien piefiksēju, ka tas ir interesanti, ka nav visa diena jānosēž kaut kādā vienā birojā, bet var pārvietoties ne tikai slimnīcas, bet pat Rīgas teritorijā :). Nu, protams, tas būtu sasodīti ērtāk, ja man būtu savs auto un ja nebūtu bailes ar to pārvietoties pa Rīgu, bet arī mikriņiem nav ne vainas :D.

27.05.2016

Ja agrāk gaudpilni stāstīju, ka atkal tā nelāgā dežūra ir klāt, tad tagad dežūras pat gaidu ar prieku, jo tās ir tikai līdz vakaram un tās ir kopā ar Ilzi. Tad mēs daudz pļāpājam, palīdzam ar darbiņiem viena otrai un tā tie darbiņi ātrāk iet uz priekšu. Pavisam labi jau ir tāpēc, ka ir 1.gada rezidenti, kas skatās sonogrāfijas un tikai pasauc palīgā, kad vajag. Nu jā, varētu izklausīties, ka es tur sēžu un slinkoju, bet nē nē nē, es esmu liels emocionālais palīgs visiem :D.

Šī feinā piektdiena ir pirmspārvākšanās diena. Kaut kā nav žēl, kaut gan šis, Āgenskalna dzīvoklītis bija patiešām viena jauka vietiņa! Paši arī kaut kā ļoti forši priekš sevis iekārtojām, ielikām gan daudz idejas, gan laiku, gan - proootams - mīlestību. Un arī daudz skrūves sienā ielikām, kas, droši vien, ne īpaši patiks saimniekiem. Bet nu aij!