Vēstulītes Miķelim. 20. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 20. nedēļa

17. May 2017, 10:07 Co_ora Co_ora

14.05.2016

Kārtējā sestdiena, kad mamma izdomājusi, ka nebūs nekādas atpūšanās! Šodien pieņemšana Saldū, bet vislabākā ziņa ir tāda, ka tas nozīmē, ka ciemosimies pie Marikastantes un tas, savukārt, nozīmē to, ka ļoti, ļoti garšīgi paēdīsim, urrā! Bija ne tikai gardas pusdienas, bet vēl saceptas maizītes - mamma pieēda pamatīgi lielu punci!

Laimīgs bija ne tikai puncis, bet arī pati mamma, jo pacienti jau novēl labu dekrētu un taisnība jau viņiem ir - vairs tikai 10 nedēļas un mēs caurām dienām gulēsim ar kājām gaisā :))

Vakaram bija bagātīga programma - eirovīzija, hokejs un bokss! Eirovīziju beigās jau biju uzlikusi planšetē un boksu skatījāmies tv. Vispār jau bokss nav tas labākais ko skatīties māmiņai, kas gaida puisēnu, bet, cerams, ka tu jau biji aizgājis gulēt :).

15.05.2016

Svētdienas pašas par sevi it kā tādas labas dienas, bet šī bija tik gara un tajā pašā laikā tik ļoti maz kas izdarīts! Vljeh. Vairāk arī neko nepiebildīšu.

16.05.2016

Pārmaiņu pēc esmu tikusi pie pirmdienas - garās poliklīnikas dienas. Vispār pirmdienās nedrīkst tādu pārgalvību darīt un tik daudz strādāt - slinkums taču nenormāls! :) Beigu beigās diena nemaz nelikās tik gara un tik grūta, jo pēc tās pa taisno laidu pie vīra kunga uz mūsu dzīvoklīti - vajadzēja apstaigāt kaimiņus un pabrīdināt, ka drusku patrokšņosim un kuram gan citam to labāk darīt kā dāmiņai ar punci ?! :)

17.05.2016

Aij, cik ļoti visu laiku gribētos sēdēt dzīvoklī un plānot un pakomandēt un vēlreiz plānot! Bet, pilnai laimei, pēc parastās darba dienas vēl šodien iekritusi diktafona (viens no maniem darbiņiem, kur ātri jākustina pirkstiņi un jāraksta :)) diena .. ehh, sarunāju, ka mani palaiž ātrāk un skrēju uz mūsu namiņu, kur jau priekšā bija Koldanu ģimenīte. Nu forša tā padarīšana, forša! Līdz vēlam vakaram plānojām un plānojām!

18.05.2016

Manu mīļo pingvīniņ - ES TEVI JŪTU !!! Es jau biju drusciņ samierinājusies, ka placentas novietojuma dēļ (daļēji priekšēja, ja kas) šie prieki būs vēl ilgi jāgaida, bet nē - tagad zinu, ka tu tur esi un ar tevi viss ir kārtībā. Mamma no lielā saviļņojuma nespēs tagad aiziet gulēt, he he! Audz braši, pingvīnēn, tētis arī grib tevi sajust!

19.05.2016

Un atkal jau poliklīnikas diena - jā, jā, mamma grib sapelnīt visu pasaules naudu, lai varētu tev sapirkt miljons mantas :). Patiesībā jau kad sāku domāt cik daudz ko vajadzēs mūsu namiņam .. aaah! Tāpēc tad, kad diena jau iet uz beigām un sāk palikt grūti, tad atceros, ka tas viss skaistu mērķu vārdā - skaista dīvāna, skaistas virtuves un skaistu ratu, protams! :)

IMG-20160520-WA0013
Jau par tradīciju kļuvusi ceturtdienas rītu punča bilde!

20.05.2016

Ja vēl poliklīnikas dienās spēju saskatīt ko labu, tad nezinu no kuras puses jāskatās, lai dežūru dienās saskatītu ko labu (alga točna tā nav un ar skaistu dīvānu sevi neapmānīšu :)). Bet drusku tagad meloju, vēl joprojām piektdienu dežūrām ir viena laba lieta un tā ir Ilze :). Vēl, protams, arī tas, ka esmu sarunājusi, ka nav jādežūrē naktis, tas arī ir ļoti forši! Nevajag sevi pārpūlēt un tēlot visuvareno kareivi laikā, kad ir jāpasaudzē, jāpalutina un jāizaudzē kārtīgs mazais jaunais cilvēciņš! Tā, lūk!