Vēstulītes Miķelim. 17. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 17. nedēļa

24. Apr 2017, 18:56 Co_ora Co_ora

23.04.2016

Sveiks, mazulīti, pilnās 17 nedēļās jeb 5 mēnešu vecumā! Laiks palicis tāda pavisam jocīga lieta – it kā skrien, bet tad pēkšņi velkas kā gliemezis! Puncis jau paaudzies tā, ka gribas uzvilkt kaut ko piespīlētāku ar :)

Kā jau tas tā bieži vēl iegadīsies – jaunu nedēļu (tavu, ne jau darba) sākam ar izbraukumu – šodien uz Kuldīgu un pēc tam paciemosimies arī Saldū. Marikas tante teica, ka uzreiz kā es ienācu mājā, viņa esot sapratusi, ka es tāda platāka palikusi, ka bēbis būs, bet man jau liekas, ka varbūt arī Anda izpļāpājusies :p

24.04.2016

Svētdienas rīts iesācies kā pankūku rīts! Tā kā gaļa vēl joprojām mums abiem nav īsti topā, tad man iet iekšā ar ābolu biezeni, ņamī!

25.04.2016

Tavam brālēnam Klāvam šodien 5 gadu jubileja, viņš gan mūs neaicinās uz svinībām, jo taisa bērnu ballīti, bet tā kā viņš tevi vēl nepazīst, tad arī es neesmu uzaicināta! Dzimšanas dienu viņš svinēs Cēsīs – diezgan jau arī gabaliņš ko braukt, ar ķīmiķa šovu un daudz draugiem! Tavu 5 gadu jubileju mēs arī nosvinēsim riktīgi forši ( moins, Klāvam tad būs jau 10 gadi!!).

26.04.2016

Vai gan tā var būt slikta diena, kad it kā jāiet uz dežūru, bet daktere atraksta, ka ir citi rezidenti un nav daudz darba, ka es mierīgi varu padzīvoties pa māju! Es, protams, to ļoti mīļuprāt darīju, līdz mani palūdza aizvietot diktafonā! Tā kā rīt darbā brīvdiena (jā, jā, zinu, izklausās, ka slinkoju vienā gabalā :)), tad, protams, izlīdzēju un gāju uz diktafonu!

27.04.2016

Man šodien darbā brīvdiena, tikai pēcpusdienā jābrauc uz banku, tāpēc no rīta ilgāk varējām pavalstīties pa gultu! Tavs tētis galīgi slimiņš, dzīvojas pa māju – kakls sāp, deguns pilns, galva kā spainis un vēl parādījusies temperatūra .. trakums!

Bankā arī izdarīju lielas lietas – parakstīju visus līgumus un, principā, dzīvoklis ir mūsu, vismaz finansējums ir :)

28.04.2016

Šodien tāda īsā poliklīniku diena un laikam jau ir kaut kādi augstāki spēki, jo jau sen, sen atpakaļ JMC pateicu, lai šodienai pierakstu neliek un tieši šodien man ļoti, ļoti vajadzēja laiku, lai dotos pie notāra un parakstītu visus dzīvokļa dokumentus! Tas arī tika izdarīts un rīt visi papīri tiks nodoti zemesgrāmātā un nu ir ne tikai finansējums, bet arī dzīvoklis rokā!

Tā kā tavam tētim ar veselību diezgan pašvaki, tad šodien devāmies uz neatliekamo medicīnisko palīdzību Stradiņos, tur dakteris viņu paskatījās, pamainīja antibiotikas un secināja, ka ir jau arī strutains deguna blakusdobumu iekaisums. Bišķiņ bail, ka nepielīp kaut kas man arī, bet nu es cenšos ēst daudz vitamīnus un justies ļoti, ļoti vesela – pagaidām labi sanāk!

29.04.2016

Urā, darba nedēļa ir beigusies un arī brīvdienās nav jāstrādā, vēlreiz urā! Vakarā uztaisījām garšīgus dārzeņus krāsniņā, kārtīgi pieēdos un tad sākām fotografēt vēderu, kas, nu nezinu – vairāk no pārēšanās vai tu tik ātri audz – bet nu izaudzis krietni!

Līdz 12. nedēļai likās, ka laiks burtiski velkas un es nekāda ziņā neticēju, ka kādu brīdi tas sāks skriet – likās, ka nepienāks tā diena, kad būs liels vēders :) Bet tagad tik tiešām laiks skrien!! Jau 18. nedēļa sāksies un puncis jau redzams un kārtīgi izspiedies! Super forši!!