Vēstulītes Miķelim. 12. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 12. nedēļa

23. Mar 2017, 22:10 Co_ora Co_ora

19.03.2016

Sveiks, mans brašuli! Lai gan vīra kungs parasti ir bezgala bēdīgs, ja lieku manikīru brīvdienās, bet man vairs nav variantu, man jātiek pie skaistiem nagiem :) Kas par skaistu puteni sākās šodien, varētu jau cerēt, ka tas ir tas cīruļputenis, bet kaut kā liekas, ka vēl nespīd siltais pavasaris!

20.03.2016

Cik gan labi, ka ir tādas svētdienas! Dažu reizi tavs tētis pieceļas agrāk un uzcep pankūkas, tā kā es esmu super liela guļava, tad ēdu vai nu gultā vai naktskreklā eju līdz galdam :) Varbūt, ka tieši pankūku svētdienas pavisam drīz ( pēc nieka pus gadiņa :) ) būs mūsu visu kopējais paradums?

21.03.2016

Urā, atkal klāt ir diena, kad mēs ejam uz pirmo skrīningu - dubultais pirmais skrīnings! :) Šoreiz tēti neņēmu līdzi - gan tāpēc, ka gāju ātrāk un viņam vēl bija jābūt darbiņā, gan tāpēc, lai tu netrakotu un neizrādītos tētim! Šoreiz tiešām smuki gulēji, biji veselus 59 mm garš un vesels bērniņš. Kad vajadzēja pirkstiņus saskaitīt, tad daktere priecājās, ka tu sāki kustēties un rādīji visu kā vajag :). Paņēma analīzes un tagad kādas divas dienas jāgaida vai arī analīzes būs tikpat labas un priecīgas kā sonogrāfija!

22.03.2016

Šodien dežūras diena - varētu pat teikt, ka pēdējā tāda, kas ilga un grūta :) Pie tam šodien man nebija paredzēts neviens palīgs, bet beigās bija 1. kursa meitene, kurai cikls pie dakteres un tad nu bija daudz vieglāk! Un daktere vēl joprojām ļoti jauka pret mani, varu iet ieēst kad gribas un ap 24iem jau laiž mājās, lai eju gulēt :) Tāpēc sūdzēties nu nekādā gadījumā nedrīkst! Tikai trakums tai's dežūrās, ka vienmēr jāredz kādi bēdīgi vai vismaz satraucoši punča bērniņu stāsti, šodienas dežūras pirmās minūtes ar tieši tādu sākās! Bet tu jau no rītiem ilgi guli, tu neko tādu neredzēji :)

23.03.2016

Ir jau cilvēki, kam arī veicas, kā piemēram man ar brīvu dienu pēc dežūras :) Protams, dienu izmantoju lietderīgi un, tā kā no rīta saņēmu ziņu, ka analīzes ir super foršas un visi riski ir zemi, tad steidzu paziņot to savai priekšniecei Zanei, lai rēķinās, ka mēs no Jūlija iesim atpūsties :)

Pārējo dienas daļu pavadīju notriecot naudu veikalos un iegadājoties pāris sasodīti foršas drēbes gan puncim, gan šobrīdējam stāvoklim - kad ir tāds tauku vēderiņš (tas, starp citu, man ļoti agri un ļoti intensīvi izveidojās:)), bet grūtnieču puncis jau gan vēl drusku jāpagaida :)

_dsc1205
Pirmais punča foto, kur puncis vēl īsti nav :)

24.03.2016

It kā ceturtdiena, bet pēdējā darba diena - super! Ierasto garo poliklīniku dienas vietā, tikai no rīta biju skatīties sonogrāfijas un arī šeit pateicu, ka ar Jūliju iesim atpūsties, citādi sarakstīs mums pilnas dienas ar darbiem - un ko tad ?

Jau pēcpusdienā biju mājās un tirdīju sevi ar neziņu - doties uz neiroradiologu asociācijas sēdi vai nē, bet tā kā Ilze ierosināja, ka gan turp, gan atpakaļ mēs varētu doties kopā, tad nu gan bija izlemts un devāmies. Bija jau ļoti interesanti, daudz par bērniem, bet brīžam negribējās dzirdēt cik daudzveidīgas lietas var notikt ar mazajiem ķipariem, pat vēl puncī esot! Bet tāda nu ir mana dzīve, un nu jau arī tavējā :)

25.03.2016

Urā, urā, urā, garās brīvdienas ir klāt! Sāksim tās ar pankūku rītu un ciemos nāks ģimenes draugi, veselas divas ģimenes! Abām kundzēm vēderi lieli un apaļi, kuru katru brīdi jānāk laukā ķipariem, bet šie ne par ko negrib šķirties no siltuma un mājīguma :) Raitis gan cerēja, ka varbūt kādai noies ūdeņi ēdot pankūkas, bet nekā! Sāku uzsūkt visādas daudz zināšanas par dažādiem procesiem un lietām 9 mēnešu laikā un pēc tam - ļoti interesanti, ka katram viedoklis mazliet citāds un ļoti ērti var veidot savējo :)

Tā kā diena bija bezgala jauka un saulaina, tad to paturpinājām pastaigājoties pa bumbu kalniņa mežu ārēm! Un pat pie zirdziņiem vēl aizbraucām! Nu diena bezgala skaista un piepildīta!