Vēstulītes Miķelim. 10. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 10. nedēļa

06. Mar 2017, 21:34 Co_ora Co_ora

05.03.2016

Brīnišķīgā, saulainā sestdiena, beidzot tu esi klāt! Un laimīgā ik sestdienas ziņa – “Hello, mom, i’ m 10 weeks old” arī ir klāt! Urā!

Vakarā biju uz interesantu multidimensiju šovu “ Dieviete”. Gāja gan kā pa celmiem, jo tur tika dotas aromātiskās eļļas, kuras bija jāosta un jādomā visādas labas domas. Bet instrukcijā – grūtniecēm neiesaka! Tad nu es nolēmu, ka neelpošu, bet viss apkārt tik ātri un tik spēcīgi piepildījās ar šo aromātu, pie tam otrais no aromātiem bija roze .. ak vai! Dažbrīd gribējas celties augšā un iet paelpot svaigu gaisu. Bet bija arī ļoti patīkams moments, kad lika iedomāties brīdi, kad esi ļoti, ļoti laimīgs – tas var būt nākotnē vai pagātnē .. es aizvēru acis uz iztēlojos mūs četrus kopā – tevi, tēti, mani un, protams, Mimi ( kurš ļoti aktīvi tevi gaida  ). Un tas nozīmē, ka tas brīdis sākas jau tagad! Tā arī ir tā lielā laime, kuru nemaz nevajag gaidīt, bet vajag sagaidīt, apzināties! 

06.03.2016

Un tām dienām, kuras tiek pavadītas gulšņājot – nav itin nekādas vainas :) Mīļais vīrs uztaisīja vakariņās zivi, bet nevaru tai pieķerties, jo no smakas visa ēstgriba pagaisusi! Un lasu tik interesantu grāmatu, ka nevaru atrauties, kamēr nebūs izlasīta!

Un rīt atkal uz darbiņu, uz bērnu slimnīcu. Ceru, ka man neies grūti un spēšu ļoti distancēties no sliktā, ko tur var gadīties redzēt.

img-20160304-wa0004

Mana interesantā lasāmviela.

07.03.2016

Gāja super negaidīti labi! Sākot jau ar to, ka daktere super, turpinājumā ar to, ka daudz sīčiem redzēju sonogrāfijas un nevienam nebija nekas slikts :) Kopumā atmosfēra ļoti laba un iešu ar prieku. Rīt gan ne, jo rīt iešu uz deeežžūūruu.. 

08.03.2016

Visur tulpes, visur rozes, feini jau! Tētis jau vakar mūs apsveica ar dzeltenām tulpītēm, kuras Mimis jau paspēja nolauzt :) Dežūra kā jau dežūra – bezgala gara. Pateicu dakterei, ka man būs bērniņš, viņa bija priecīga un saudzēja mani visu dežūru – uzvaktēja, lai aizeju pusdienās un ļoti laicīgi palaida mājās.

Tētis vakar satraumēja kāju spēlējot futbolu, tāpēc šodien liku viņam braukt uz traumatoloģijas centru. Arī gan tāpēc, ka mums ir nelaimes gadījumu apdrošināšana :). No turienes viņu aizdzina, jo tā nav nekāda mirstamā vaina, tad nu brauca pie manis, lai mēs mēģinātu kaut ko sonogrāfijā saķīķerēt. Nu skatījos jau ilgi un kārtīgi, kaut ko varbūt saskatīju, bet pati īsti nesapratu ko :) Tad nu beigu beigās aizsūtiju attēlus Ilzei un viņa teica, ka es ļoti labi esmu paskatījusies un tur ir muskuļu plīsums! Tā nu tētim tagad vismaz mēnesi aizliegšu iet uz futbolu, lai veseļojas un pati esmu ļoti profesionāli priecīga!

09.03.2016

Šodien ciemos Gavaru kuplā saime – visi nu izdomājuši pie ārstiem iet! Paliku ar Kārli, kamēr Monta bija pie higiēnista .. vispār trakums, kad es iedomājos, ka katru dienu būs pašai jātiek galā ar vienu brēkuli, kā lai nepaliek traka :)

Vakarā diezgan drausmīgi jutos, cerams, ka tā nav “slimība_tuvojas” sajūta, jo visu dežūru kaut kā jocīgi kņudināja kaklā.. bet aiztecēju pēc Lorozīva ziedes (līdzeklis degunam, ko drīkst grūtnieces – arī profilaktiski var uzsmērēt, lai nejaukie baciļi netiek iekšā!), tagad tikai jāatceras viņu arī iesmērēt!

10.03.2016

Ak, poliklīniku diena, kā es pēc tevis neilgojos! Viena braukāšana un tā pati ar visādiem nelabumiem apvīta :) Bet labā ziņa ir tāda, ka arī šīs ceturtdienas reiz beidzas un rīt ir piektdiena, kad tava tēta mamma brauks ciemos un mēs viņai izstāstīsim par to, ka tu esi :)

Ar atmiņu gan kaut kas galīgi sagājis dēlī! Neko vairs nespēju atcerēties :)

11.03.2016

Ak, lekciju dienu, te nu tu esi pēdējā tāda pilnā pienākusi!  Ir jau diezgan patīkami ar studentiem runāties un viņiem stāstīt, bet vai es to varētu darīt katru dienu .. laikam jau ir baigi kolosāla tā dažādība, kāda ir iespējama manā ikdienas darbā! 

Vakarā, kad atbraucu mājās, priekšā jau bija vīra māte! Bijām viņai sagatavojuši attīstītu lielu bildi ar mūsu četru zeķītēm un, drošības pēc, otrā pusē pielīmējām arī ultrasonogrāfijas bildi, jo pagaidām reti kurš saprot :) Un tā arī bija, ka priecājās, cik skaistu bildi esam uztaisījuši, bet vēstījumu saprata tikai pagriežot otrādi, kur bija rakstīts, ka sveiciens vecmāmiņai dzimšanas dienā :)

Arī manam tētim šodien dzimšanas diena, plāniņā aizsūtīt uz e-pastu to pašu bildi ar līdzīgu sveicienu :)

20170306213347-43004.jpg20170306213355-95477.jpg

Kā mēs Kandavas omi dzimšanas dienā iepriecinājām!