Sveiks,mazais brínum...

Sveiks,mazais brínum...

23. Dec 2013, 00:51 Liene Krúza Liene Krúza

Tev atkla raksta Tava mamma-LIENE:)
Kad pirmo vestuliti Tev rakstiju,Tev riteja 16.nedela,bet nu jau sodien Tev aprit 30.nedelas. Liekas,vel maza astite japarkapj un musu tiksans bridis but klat. Bet tas laiks vilksies un vilksies.
Zinu,ka apsoliju Tev nakamo vestuliti uzrakstisu pavisma driz,bet nesanaca-piedod ludzu.
Pa so laiku mums ir gajis visadi,ir bijusi luzuma brizi,asaru kalni,krenki un viss parejais.Bet visam ir tikts pari,un talak izbaudu Tavu gaidisanas laiku.
Rakstot savu grutniecibas dienasgramatu 17.nedelai sajutu tavus pirmos pieskarienus.Tie bija tik maigi,tik viegli.Tos vieglos pieskarienus gribeju sajust vel un vel.Bet ta viss nebija ,ka es gribeju. Jo pirmo menesi kustibinas bija retas un dikti vieglas.Krenkis bija klat ,ja dienas lielako dalu nejutu nevienu Tavu pieskarienu,bet ik vakaru pirms nakts miera ,Tu devi signalu ar maigajiem pieskarieniem- mammit esmu tepat,ar mani viss ir kartiba,esmu vesels un laimigs zem Tavas sirsninas. Dienasgramata tiek pierakstits svarigs datums - mazula pirmas kustibas 16n+5d  20.septembris.
Mamma ir palikusi ar vien apalaka un apalaka.Ja pirmajas 16.nedelas mans svars naca looooti leni klat un tas bija 58kg,tad tagad pa nepilnam 15.nedelam esmu svara pienemusies jau uz 67kg un tie ir 9kg. Daudz,vai ne???? Jaaa,un ta apetite! Mans organisms to vien prasa,ka est un est. Es edu ne vien par 2,bet liekas par 4. Ari miega kvalitate nav mainijusies,ja aizmiegu reize ar Tavu masinu,tad augsa esmu pec stundinas un nevaru aizmigt pat vairakas stundas,lidz ar to no ritiem esmu igna.
Katra vecmates vizite,man loti patik klausities tavos sirds tonos,kurus parbauda ar mazo dopleriti. Tie ir tik specigi un vienmerigi 140x minute. Tajos klausoties,ari mana sirds sak sisties tikpat strauji ka Taveja.
Esmu sekojusi lidz ka Tu audz katru menesi.Un ta isti nespeju noticet,ka Tu jau tik liels,jo pirmo reizi Tevi redzeju,kad saka pukstet Tava maza sirsnina. Ar mammas veselibu it ka ok,bet saglabajas tie tonusi,del kuriem nakas vel likties slimnicas gulta.
Visas analizes ari labas,tikai urina nu jau 3menesus turas leikociti,tas neesot nekas nopietns,bet lai jau ta butu:)
Ja,Tava masina apzimeja musu augoso punciti,Maminu kluba konkursam ''MIS MAMINU KLUBA PUNCIS 2013'' Vinai dikti padodas uzzimet skaistas saulites,nu tad atlavu valu,lai uz punca uzzmie sauliti ar. Hm,tiri smuka sanaca prieks 3gadiga bernina. Nepaveicas ar nevienu balvinu,bet galvenais jau piedalities.
20131222233948-88236.jpg

Te nu ir musu noietais pus cels.20.grutniecibas nedela

20131222234350-25200.jpg

Ar lielu nepacietibu gaidijam 22.grutniecibas nedelu.Jo ta bija ta reize,kad mes visi tris gajam uz USG,lai redzetu tevi ari liela masa un tetis,un cerjam,ka paradisi,kas tu esi meitene vai puika. Visi raditaji bija labi,un Gabrielina nespeja nopriecaties par redzeto bebiti. Daktere vinai personigi uztaisija Tavu USG bilditi.To ilgi nesaja viscaur lidzi,visiem radija,rekur ir musu bebitis,ejot gulet,nema lidz gultina.Iedeva Tev bucinu un bilditi palika zem spilvena.Tu juti,ka Tevi masa gaida un mil???Bet dzimumu Tu vel neparadiji,liekot mums vel minet,kas nu es busu.Jo tapat es busu jusu.
Gabrielai loti patik zime,krasot. Tapec vienu vakaru man naca dikti mils parsteigums no vinas. Meitene klusa balstina sauc-mamit atnac,es Tev kaut ko paradisu,ko uzzimeju.Aizgaju un man vina preti sniedza baltu lapu,rekur ir musu bebitis,es vinu redzeju un es vinu uzzimeju.
Tev patik??? man loti,pat nobira aizkustinosa asara.To mes zimejumu taupam.

20131222235442-14549.jpg 20131222235504-29936.jpg

28.grutniecibas nedela man  bija visbaisaka saja gaidibu laika. Tu mani tik loti parbiedeji,nezinu,ko ar to Tu gribeji man patekt.
Tik iesakas 28.nedela,vakara pec WC apmklejuma konstateju asins traipus,mana sirds gandriz apstajas. Keru telefonu un zvaniju musu dakterei,stastiju musu problemu.Ta ka pec vina teikta laikam nekas traks nebija,klausiju vinas noradem. Iedzeru vinas nosauktas tabletites,saglabajot mieru bija jadodas gulet,jo miers bija pats svarigakais.Ielienot gulta,stipri samiloju Tavu masu,un nespeju mierigi nogulet,asaras lija pasas no sevis. Domas,vai tiesma tik liela laika kaut kam tadam bija janotiek??? Vederu grieza un rava krampjos,bija tik loti slikta dusa,ta vien likas ka bus javemj. Ik pa laiku gaju uz WC un kontroleju situaciju.Redzeju,kad asins traipi nepalielinas,sirds nomierinajas un meginaju iemigt.Bet nolemu,man no rita obligati jabrauc pie dakteres,lai redzetu ka ar tevi viss ir kartiba. Labi vien bija,kad aizbraucu,jo tonusi uz Tevi spieda no visam malam,tie bija dikti specigi.Un daktere nosutija mus uz slimnicu. Tiekot slimnica,stavu pie loga un skatos no 4stava ,ka balts sniedzins lenam noklaj zemi baltu,baltu.Un manas asaras vaigus noklaj slapjus,slapjus...... Jutu,ka bruku.Man bija bail,ja Tu tomer izdoma man tagad dzimt,Tu butu vel stipri pa vaju,lai dzivotu saja pasaulite. Bet tavas specigas kustibas,kuras nepartraukti bakstija manu punci man lika sanemties rokas-mamit neraudi,mamit apgulies un nomierinies,pagulesi pie sistemas un redzesi,ka ar mums bus daudz labak. Kartejo reizi pieradiji,ka Tu esi ists cinitajs.Klausiju sirdsbalsij.Ja ierodoties slimnica,tavus sirdspukstus nevareja normli pierakstit nevien  aparats,tikai dikti lielus troksnus(troksnos vareja manit sirninu sitam,bet ne tadus ka vajadzeja),kuri laikam bija no tonusa,tad pec sistemas,tos jau vareja smuki saklausit un pierakstit. Tu ari no pacietibas izvedi vienu vecmati,kurai neatlavi pierakstit tonisus,kamer vecmate ir klat pie mus ,tikmer ok,ka vecmate iziet lauka ,ta Tu ari prom.Ta jus spelejat kerenes. Slimnica nacas pavadit veselu nedelu,bet tas bija laikam ta verts.

Esam majas,jabut loti mierigam rezimam,parsvara pa gultu. Gabrielinai loti patik vaktet,kad Tu saksi staipities,un tad mammas veders sak cilaties. Tie ir jautri brizi. Ja,un tavi sperieni jau ir sapigi. Ir reizes,kad mammai jau sap sani no tavas bungasanas,tad es meginu nokert Tavu mazo pedinu un pakutinat. Naktis esi mierigs un cuci,vinigi,ja mamma grozas un nevar aizmigt,Tu iebunga,kas signalize par to,ka guli mamit,es ar gribu gulet.Pa dienu ir Tavas aktivitates,atliek apsesties,panemt adikli rokas,kad Tavas rotalas ir sakusas.

Ja,tagad 30.nedela iesakoties ,mammai ir jaiet atkartota vizite pie dakteres,lai redzetu ka tu juties. man par prieku un visiem parejiem tonusi ir loooti minimali. Un Tu cuci,un ne no viena neslep dzimumu. Ir tik loti smuki redzams,ka mums bus BRALITIS.

20131223003238-26135.jpg

Ja mazais brinum,Tu mums busi mazs,mils bralitis. Tagad es varu drosi Tevi saukt,par savu mazo puisiti. Tik tagad jakeras pie varda meklesanas.
Ai,piedod mazo puisen,tagad es zinu,kadas krasas drebites un visu parejo pirkt,pamazam saksu pirkt Tev visu vajadzigo.Citadi majas tava plaukt stav vien 4neiralas krasas rapulisi,un 2izaditi kostimini.

Sodien Tev paliek 30.nedelas.Vel lidz musu satiksanai ir palikusas tiesi 10nedelas. Tiesi dienu pirms Ziemassvetku vakara mamma dodas pelnita atvalinajuma-dekreta. Varesim visi kopa,bez steigas un uztraukuma pavadit so skaistos svetkus.Tikai zel,ka viss tik peleks.

 

20131223003654-83022.jpg

20131223003710-54041.jpg

Mes tevi mazo puisit loti gaidam,bet ludzu nesteidzies pie mums par atru. Gribam,lai so pasauli ieskandini,iepriecini pirmaja pavasara menesi,ka pirmais pavasara ziedins. Tu esi musu agrinais papardes ziedins. Mes tevi - MAMMA,MASA,TETIS  loti,loti milam. Tu esi kaut kas ipass,bet nemaku izskaidrot tas sajutas,kas virmo mani,zinot ka driz busi starp mums .

Ir jau vels,mammai jadodas uz gulu.
Uz tiksanos puisit jau klatiene. Tik saudze mammu,musu satiksanas bridi. MILU

20131223005047-66579.jpg

Liene Krúza Liene Krúza 23. Dec 2013, 12:48

Vestule vel visas tas emocijas ta nevar izpausta,kas mit ieksa.................😀

siiiceee siiiceee 23. Dec 2013, 10:53

jā, ļoti aizkustinoši 😀

Liene Krúza Liene Krúza 23. Dec 2013, 09:30 stalker

Paldiesins😀