Sveika, punča princese..

Sveika, punča princese..

22. Jul 2013, 14:37 čabule čabule

Čau, mazā..

Pēdējo reizi Tev rakstīju, kad biji 16./17. nedēļas liela, tagad jau esi krietni paaugusies un nu jau rit Tava 31./32. nedēļa.. :) 

Kā mums pa šo laiku ir gājis? :) Tu jau pamani, ka zinam, ka esi meitenīte.. Tu nemaz negribēji, lai mēs to uzzinam un svarīgajā sonogrāfijā man un tētim to spītīgi nerādīji, tad nu mēs samierinājāmies un nolēmām- Tev taisnība, mums nemaz nevajag zināt, būs pārsteigums Tavā dzimšanas dienā.. Bet daktere izlēma citādāk un nākamajā sonogrāfijā uzreiz pateica, ka Tu esi ļoti skaista meitenīte.. Sākumā man bija šoks- kāpēc daktere tā izbojāja pārsteigumu, bet pēc tam- milzīgs prieks- es jau no paša sākuma jutu, ka Tu esi meitene.. Esam izdomājuši Tev vārdiņu, pareizāk sakot- to izdomāja Tavs tētis.. kad paaugsies, pastāstīsim  kāpēc tieši šis vārds Tavam tētim likās īstais.. Jo vairāk dzirdu šo vārdu, jo vairāk saprotu- jā, Tev noteikti piestāvēs, citādāk nemaz nevar būt :) Arī tagad, kad saucam Tevi vārdiņā, Tu uz to atsaucies.. bum bum.. :)

Meitiņ, Tu man sagādā tik daudz prieka.. katra Tava kustība man izraisa smaidu. Pa naktīm Tu man nedaudz traucē gulēt, bet es tāpat esmu ļoti laimīga, jo zinu, ka ar Tevi viss ir kārtībā, Tev tikai patīk spēlēties.. :) Šonakt Tu tā forši bakstīji tētim pa sānu un viņš teica, ka Tu noteikti būsi baigā kausle un sadosi saviem brālēniem, ja viņi Tevi neklausīs- tik maziņa, bet tik stipra- apbrīnojami :) 

Tagad mājās notiek remonts.. Viss ir milzīgā haosā, tāpēc ir neliels uztraukums- vai mēs visu paspēsim, pirms Tu izdomāsi, ka jāsatiek savi vecāki.. Mēs varētu sarunāt, ka Tu baigi nesteidzies un divus mēnešus vēl pasēdi puncī? Mums vēl tik daudz ir jāpaspēj- jānopērk Tev gultiņa un ratiņi.. Tavai Omei jāuzspēj vēl saadīt dažas mīļlietiņas.. Viena no tām Tevi sagaidīs gultiņā- mazais zaķītis, kuru Tu jau vienreiz iekaustīji- vai atceries? Tava Ome to uztaisīja , lai iepazīstinātu Tevi ar šo zaķi jau tagad un pēc tam Tev nebūtu bail vienai gulēt savā gultiņā- zaķis vienmēr būs blakus :)

Noteikti vēl Tev uzrakstīšu pirms nāksi šajā pasaulē.. Varbūt nākamā vēstule taps tieši Tavā dzimšanas dienā.. tas būs liels notikums un kaut kā par to būs Tev jāpastāsta.. :) 

Mīlu Tevi..

Mamma

meiva meiva 22. Jul 2013, 23:59

tik mīļi 😀 man pat asaras sariesās 😀

čabule čabule 22. Jul 2013, 19:00

Paldies visām 😀 .. Man ir iecere tās vēstules saglabāt un uz 18 manai mazajai princesei uzdāvināt.. tad jau redzēs, vai sanāks tā, kā iecerēts 😀 vai pēc 18 gadiem to vēl atcerēšos 😀