Superbēbis 2023: Iepazīsties ar Superbēbīša ģimeni!

22. Jan 2023, 10:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šo astoņpadsmit gadu laikā, kopš Māmiņu Klubs ir kopā ar topošajiem un jaunajiem vecākiem, esam aicinājuši sekot līdzi arī tam, kā tiek gaidīti, nāk pasaulē un aug mazie Superbēbīšu. Nu pienākusi kārta iepazīties ar Superbēbīša 2023 ģimeni!

Superbēbīša 2023 ģimenē jau aug lielais brālis Eliots, kuram ir 6 gadi, taču jau pavisam drīz pasaulē nāks ģimenes pastarītis – vēl viens dēliņš! Šobrīd Superbēbīša māmiņa Kitija ir 32. grūtniecības nedēļā, tāpēc kopā ar viņu apmeklēsim dažādus speciālistus, meklēsim atbildes uz māmiņai aktuālajiem jautājumiem, kā arī iegūsim daudz noderīgu padomu par dzemdībām un mazulīša attīstību, sekojot līdzi, kā bērniņš aug 1. gada laikā.

Neizpaliks arī Superbēbīša dzemdību stāsts, kurā būsim kopā ar ģimeni. “Paziņojot tuvākajām draudzenēm, ka esam piekrituši šim projektam, pirmais jautājums bija par to, vai filmēs arī dzemdības,” smejas Kitija. Viņa atzīst, ka tas, patiesībā, pat sniedz lielāku drošības sajūtu, jo ir apziņa, ka blakus atradīsies lieliska atbalsta komanda. “Tas mani vairāk nomierina nekā uztrauc,” teic topošā Superbēbīša māmiņa.

Pirms došanās dekrēta atvaļinājumā Kitija strādāja par biroja administratori farmācijas uzņēmumā, savukārt viņas hobijs ir ēst gatavošana. “Manu ikdienu šis hobijs pārņēmis pēdējos 2-3 gadus, kad izveidoju savu Instagram kontu, kurā dalos ar dažādām ēst gatavošanas idejām,” stāsta gatavošanas entuziaste un drīzumā jau divu bērniņu mamma Kitija.