Simtgades mazulīti gaidot!

Simtgades mazulīti gaidot!

16. Aug 2018, 16:24 lapallma lapallma

   Sveikas lieliskās - topošās un esošās māmiņas! 

   Gaidam dēliņu, esam iesoļojuši jau 35. nedēļā. 

   Jau kopš uzzināju, ka gaidu mazo intuitīvi jutu, ka tas būs dēliņš, lai gan dakteri to apstiprināja, tikai pirms nedēļas :) . Līdz šim, mazais džentlmenis slēpās un neatklājās. (Rakstu džentlmenis, jo viņš mani, kā smejos, lutina jau no paša sākuma - iztiku bez nelabumiem un kašķīgiem noskaņojumiem.)

   Kārojas sulīgos augļus un ogas, pārsvarā violetos toņos - mellenes, plūmes.. :)

   Karsto laiku patiesi izbaudīju. Esmu siltummīlis jau pēc dabas, tamdēļ tvēru katru mirkli. Ūdens - mans sabiedrotais, gan iekšķīgi, gan ārīgi.  Domāju, ir dikti paveicies, ka gaidu mazo tik skaistā laikā, noteikti paliks atmiņā šis laiks kā kleitās pavadīta vasara ar saulīti un siltajiem, smaržu pārpilnajiem vasaras vakariem.

   Protams, reizēm pačīkstu, par īslaicīgām neērtībām, bet mierinu sevi ar to, ka vārds '' grūtniecība'' jau sevī ietver atbildi, ir grūti, kad ej pa ielu un izkrīt no rokām ūdenspudele. Ir grūti tikt atpakaļ uz kājām, kad esi pietupusies, lai to paceltu :D Bet tas liek par sevi pasmaidīt, jo tas ir pārejoši un  atgādina par to, ka ķermenis ir izmainījies tik grandiozi. 

   Reizēm ieraugot savu atpsulgu ir jābrīnās, vai tā tiešām esmu es? Un tad piezogas doma, par to, kā būs.. Kā būs, kad mans vēders būs atkal tikai mans vēders, bez nekontrolētām kustībām tajā un brīvām izvēles tiesībām gulēt kā iepatīkas. :)

   Zinu, ka būs lieliski, jo būs jābauda nākamais posms- sava dēliņa beznosacījuma mīlestība un kompānija.

   Priekā, mīļās! Dzeriet daudz ūdeni un baudiet, tveriet ik mirkli! ;)