Seko Grūtniecības nedēļām un saņem balvā Huggies® Newborn

Seko Grūtniecības nedēļām un saņem balvā Huggies® Newborn

22. Dec 2013, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs zina, cik ļoti grūtniecības laikā vēlamies sekot līdzi gaidīšanas laikam, uzzinot detaļās, kas tad katru nedēļu notiek un sagaidāms.

Tāpēc Māmiņu Klubā turpmāk katru nedēļu lasi un seko līdzi Grūtniecības nedēļām- kalendāram.

Ja esi tieši attiecīgās nedēļas grūtniecības laikā, par ko raksta Māmiņu Klubs, aicinām - padalies arī komentāros ar savām attiecīgās grūtniecības nedēļas sajūtām un pieredzi!

20131203122636-49254.jpg

Huggies® Newborn autiņbiksītes ar mitruma indikatoru un īpašo kabatiņu decembrī dāvināsim 12., 19., 27.decembrī, izlozējot VIENU topošo māmiņu no tām, kuras būs saglabājušas Grūtniecības kalendāru savā profilā!

Tiekamies pēc nedēļas, lai vēl kādai no jums pasniegtu pirmās autiņbiksītes gaidāmajam mazulītim!

Māmiņu Klubs

SEKO GRŪTNIECĪBAI NEDĒĻU PĒC NEDĒĻAS ŠEIT->>>

20131114154701-63401.jpg

06. Dec 2013, 01:21

Sveikas! pie ārsta vēl neesmu bijusi iešu 9. datumā jo tad pieņem mans ginekologs. Pati jūtos, kā kuru dienu, katru dienu sāp krūtis it sevišķi to galiņi kā arī vēdera lejasdaļa un gandrīz katru otro dienu pūšas vēders un ir gāzes, šodien ar puisi iegājām kafejnīcā pasūtīju kartupelīšus ar vistas fileju un saldajā jāņogu krēmu ar ķīseli, bet neko daudz nemaz nevarēju ieēst jo fileju tik nedaudz ieēdu un saldo vispār tikpatkā nemaz jo mazais to nevēlējās pieņemt uzreiz palika slikta dūša. Pēc manis aprēķinātā 8 nedēļa arī pilnīgi vis, kas ar mani notiek atbilst tieši tam ko māmmiņu klubs raksta grūtniecības kalendārā. Bet tad kad uzzināšu vai esmu aprēķinājusi pareizi grūtniecības nedēļu noteikti došu jums ziņu 😀