Radīt pašai!

Radīt pašai!

14. Jun 2020, 13:24 KikiMouse KikiMouse

Gaidot savus vecākos bērnus, katram tika uzcakināts šis tas pašas rokām, tomēr pārāk ar to neaizrāvos... Vecākajam dēlam tapa sedziņa, otram jaciņa, zeķītes... Un laiku pa laikam mēdzu darināt kādu cepuri puišiem vai jaķeli, zeķīši pāri, sedziņas gaidāmajiem radu bērniem... Jāsaka - man tīri labi patīk, bet nekad nav bijis laika vai arī ir licies, ka gribētos, bet nav tādu prasmju...☀️

Kad kļuvu par topošo māmiņu trešo reizi, drīz pēc pirmo grūto mēnešu aizritēšanas, tika iepirkti dzijas krājumi, jo zināju - šoreiz gan visu pati!?

Manuprāt, tai milzīgajai mīlestībai un sirdssiltumam ir jāļauj plūst un jātransformē tā šādās, burvīgās taustāmās lietās. Un tad arī katrai šai, pašas radītajai, lietai tiek piešķirta cita nozīme un svarīgums... Tu pārzini katru mezgliņu savā darbā! Tu esi veltījusi stundām ilgu darbu katram nieciņam, un īpašu centību! Tu esi domājusi par to mazo cilvēciņu, radot ko īpašu tieši viņam...❤

Šo mēnešu laikā mana mazuļa pūriņā pati esmu uzcakinājusi divas sedziņas, vairākus zeķīšu pārus, mīļmantu zaķīti un šobrīd procesā ir pirmā jaciņa un vēl viena - izmēru lielāka. 

Tām mammām, kuras teiks, ka neprot neko vairāk par bizīti uztamborēt, varu iedrošināt - arī es neesmu meistars šajās lietās. Bet šobrīd ir interneta laikmets! Atverot Youtube un ierakstot meklētājā vajadzīgo, elementāri atradīsiet neskaitāmus video ar pamācībām, soli pa solim, katram saprotami un jebkurā sev vēlamā valodā! Turklāt - materiālu izdevumi ir vismaz uz pusi, reizēm pat vairākkārtīgi mazāki kā nopirkt identisku darinājumu jau gatavu!?

Bet - kas galvenais - Tavam mazulim būs kaut kas ļoti, ļoti unikāls!☀️❤

Nebaidies un ķeries pie darba!?