Pregnahealth māmiņai un mazulim!

Pregnahealth māmiņai un mazulim!

10. Nov 2013, 23:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazuļa gaidīšanas laikā katrai no mums vajag kādu vitamīnu papildus devu. Tāpat ir arī ar minerālvielām, šķiedrvielām.

Vissvarīgākais, pavisam noteikti, ir folijskābe, magnijs un kalcijs, kas nepieciešams mazuļa kauliņu izveidei un attīstībai.

Aptiekās atrodami daudz un dažādi grūtnieču vitamīni, un katri no tiem sola opitmālo vitamīnu daudzumu, kas nodrošinātu gan māmiņu, gan bērniņu. Un tomēr, ja papēta informāciju, kas atrodama uz vitamīnu iepakojumiem, vitamīnu un minerālvielu daudzums tajos atšķiras..

Māmiņu Kluba vecāku skolā topošo vecāku nodarbībās tiku pie Pregnahealth vitamīnu plāksnītes. Papētīju vitamīniem līdzi iedoto mazo grāmatiņu, un nolēmu izmēģināt šos vitamīnus.

Esmu apmierināta, jo te tiešām ir gan folijskābe, gan magnijs, gan B grupas vitamīni, gan omega-3 un omega-6 taukskābes.

Zinu, ka ar vitamīniem pilnvērtīgu uzturu aizvietot nevar, tāpēc katrai grūtniecītei kārtīgi ir arī jāēd, un jāzina, kādi vitamīni atrodami viņas šķīvī.

Turklāt, kad iegādājos pirmo Pregnahealth vitamīnu iepakojumu pati, tā lietošanas laikā pamanīju, ka nelūst vairs mani nagi, kas ļoti priecēja, jo man vienmēr ir bijuši plāni, trausli un mīksti nagi.

Pregnahealth - ikvienai māmiņai un mazulim!

Kristīne