Pregnahealth - ikvienai māmiņai un mazulim!

Pregnahealth - ikvienai māmiņai un mazulim!

12. Dec 2013, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Portālā Māmiņu klubs bija iespēja pieteikties Pregnahealth grūtnieču vitamīnu testēšanai, ko izmantoja ļoti daudz topošo māmiņu. Tas vēl nav viss, šos vitamīnus paraudziņa izskatā kā dāvaniņu varēja saņemt arī Māmiņu Kluba Vecāku skolas grūtnieču nodarbībās. Topošās māmiņas bija ļoti atsaucīgas, un iesūtīja mums atsauksmes par Pregnahealt vitamīniem.

Topošās māmiņas pirms vitamīnu lietošanas konsultējas ar ārstiem

Vispirms jāuzsver, ka gandrīz visas topošās māmiņas bija vaicājušas saviem ārstiem, vai vispār vitamīni ir vajadzīgi, kādās devās un kādi. Tikai tad viņas bija gatavas izmēģināt Pregnahealt vitamīnus. Kā rakstīja kāda no māmiņām:

"Grūtniecības laikā vitamīnus lietošanai jāizvēlas rūpīgi - nekas nedrīkst būt par daudz, un nekas nedrīkst arī pietrūkt. To pašu mums stāstīja arī dzemdību sagatavošanas kursos Māmiņu Klubā. Vēl par vitamīniem būtu jāzina, ka dažkārt tie viens otram traucē, neļaujot uzsūkties, tāpēc ir svarīgi saprast, ko un kā lietot."

Māmiņas bija konsultējušās ar ārstiem ne tikai par ieteicamajām vitamīnu dienas devām, bet arī par sastāvu, kāds ir konkrētajam preparātam. Kāda māmiņa mums rakstīja:

"Abi ar vīru gaidām dvīnīšus, un tad nu īpaši svarīgi ir nodrošināt bērniņiem nepieciešamos vitamīnus un minerālvielas tam nepieciešamajās devās. Jāsaka gan, - tas, ka gaidi divus bērniņus, nenozīmē, ka jāēd par trim un arī vitamīni jāēd par trim. Jāklausa ir ārstam. Un arī pirms šo vitamīnu izmēģināšanas, apjautājos par to lietošanu savai ģimenes ārstei, kas ieteica man piemērotāko devu un uzsvēra, ka šie esot ļoti labi vitamīni, jo tajos ir ne tikai folijskābe, bet arī B grupas vitamīni un dzelzs."

Pregnahealth vitamīnos nav ķīmisku vielu

Mammas pamanīja, ka vitamīni nebija koši, krāsaini, kas liecinātu par ķīmisku krāsvielu klātbūtni, bet gan brūni, kas ļauj cerēt, ka tie savu krāsu ieguvuši no sastāvā esošā dzelzs. Kā arī vitamīni labi šķīst un nerada nekādu nepatīkamu pēcgaršu pēc to lietošanas. Tas īpaši svarīgi ir topošajām māmiņām, kas cīnās ar rīta nelabumbiem, sliktu dūšu vai toksikozi.

Jaunā māmiņa, kas šos vitamīnus bija lietojusi visu grūtniecības laiku, uzsvēra, ka ginekologi iesaka tos lietot arī pēc bērniņa dzimšanas.

Mammām bija arī pieredze, lietojot citus vitamīnus un viņas varēja salīdzināt-"Grūtniecības sākumā lietoju pavisam citus grūtnieču vitamīnus, bet šķita, ka man no tiem ir nelaba dūša.. Pastāvīgi jutu kairinājumu kuņģī un tas nebija nekas patīkams. Māmiņu Klubā, apmeklējot Vecāku skolas nodarbības, testēšanai ieguvu šos Pregnahealth vitamīnus, ko pēc tam iegādājos arī pati. Izmēģināju Māmiņu Kluba dāvinātos vitamīnus veselas nedēļas ietvaros un bija skaidrs - no šiem man nav nekādu nepatīkamu blakusparādību, tie nodrošina gan man, gan bēbītim visu nepieciešamo, sākot ar vitamīniem, beidzot ar minerālvielām."

Turklāt, topošajām māmiņām patika, ka šie vitamīni ir nevis tabletēs, bet gan kapsulās, kas ir vieglāk norijamas. Pietiek uzdzert vien nelielu ūdens daudzumu.

20131209140922-60365.jpg

Tātad varam izdarīt secinājumus par to, kas mammām šajos Pregnahealth vitamīnos patika:

1. tie sniedz mundruma sajūtu

2. tie ir viegli iedzerami

3. no tiem nav sliktas dūšas

4. pēc vitamīnu ilgstošākas lietošanas palika stiprāki nagi un spīdīgāki mati

Grūtniecības laikā ir svarīgi uzņemt gan kalciju, gan magniju, gan zivju eļļu, gan Omega nepiesātinātās taukskābes, nemaz nerunājot par visiem vitamīniem, kas nepieciešami bērniņa augšanai un attīstībai.

Ja kaut kā trūkst, bērniņš paņem to no māmiņas, un, tā rezultātā, konkrētās vielas trūkst pašai mammai. Te nu palīdzēt var vitamīni, un ar tiem tad pietiks abiem - gan bērniņam, gan mammai!

Kā teica kāda no testētājām :

"Esmu sajūsmā un iesaku arī citām māmiņām!"

Māmiņu Klubs