Pirmais ginekologa apmeklējums - Vācijā!

12. Nov 2013, 10:15 gita171 gita171

Sveiciens visam Maminu Kluba!!! Gribu ar jums padalities, ka man izgaja pirmaja ginekologa apmeklejuma!

Tatad vakar 11.11.13 bija ta diena, par kuru man bija uztraukums jau kadas 2nedelas! No rita pamodos, jau uztraukums, sagatavoju un pavadu delinu uz bernudarzu, un tad atri atpakal uz majam, pabeigt ''gatavot'' sevi arsta apmeklejumam. Iesledzu mierigu un nomierinosu muziku, sagerbos, atri vel kaut ko uzedu, jo izsalkums mani moka nemitigi, un devos cela! Praksi atradu atri, registratura loti laipnas sievietes, pasaku savu sakamo un tad jau dodos uz uzgaidamo telpu! Ieejot, saprotu, ka bus jauzgaida, jo prieksa cetras sievietes, pie sevis nodomaju - tapat ka Latvija! Sezot, protams, vel kadas 100reizes visu pardomaju ko un ka teikt, bet uztraukums sak mani pamest, par ko loti priecajos! pec 50min gaidisanas ir mana karta, esmu pilnigi nomierinajusies un drosi dodos uz kabinetu! Tur es sagaidiju gados pavecaku sievieti, bet pirmais iespaids pozitivs, sajutu, ja, es varesu vinai uzticeties!! 

Tad sekoja paris jautajumi, vai pirma grutnieciba, kad bedejas MR bijusas, kad testu taisiju, vai alergijas, vai veiktas kadas operacijas, vai slimotas smagas slimibas. Paldies Dievam uz nepatikamajiem jautajumiem varu drosi teikt NE, jo tiesam nav nacies smagi slimot vai dzivoties pa slimnicam! Un tad jau seko apskates mirklis. Es nogerbjos un dodos uz kresla, kurs man jau ienakot kabineta, likas tads divains - zems un neerts. Bet tiklidz iesedos, ta daktere ar kaju uzspieda uz pedala un kresls pacelas cik augstu vajadzeja un kada slipuma bija nepieciesams! apskate bija atra, daktere uzreiz teica, ja jutu, ir mazinais, atri pataustija vederu, pa starpai vel pajautaja cik liels piedzima pirmais bernins un kadas bija dzemdibas! Lai parliecinatos, ka viss ir kartiba man veica vaginalo ultrasonografiju, taka isi vareju redzet savu mazo kunkuliti. Ja, ari tur viss kartiba, bernins ir dzemde, sirsnina pukst un vel pavisai mazins, arste pat pierakstija bildite - BABY. Kamer es sagerbos, arste veica aprekinu, kura nedela un kad dzemdibas planotas! Pec aprekina, esam 8nedelas veci un dzemdibas planotas 29.junija!

 

Nakama vizite ir 28.novembri, kad tiks veiktas visas analizes, sverta, merita un rakstita Mates pase. Taka esmu loti apmierinata ar apskati seit Vacija, loti pozitiva attieksme, viss atri un skaidri tika veikts! 

Tad lidz nakamajai reizei, pec 2nedelam!!!

gita171 gita171 13. Nov 2013, 10:09 piparinni

sveika!!! tas man ir jaunums, neko tadu nebiju vel dzirdejusi, nu par kuponiniem!!! tie kuponi ir jajauta vai ari atrodas pie parejiem bukletiem un informacijas jaunajiem vecakiem!?!? un kur isti tie kuponi ir janodod, Rosmans - ta ir kada iestade?😉