OLGA: Dzemdību sagatavošanas kursi Māmiņu Klubā - individuāli un interaktīvi

06. Aug 2017, 09:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Māmiņu Klubā regulāri notiek dzemdību sagatavošanas kursi. Tie sastāv no 4 lekcijām, kas veltītas - grūtniecībai, dzemdībām, krūts ēdināšanai un jaundzimušā aprūpei. Nesen kursus beidza arī Olga. Iepazināmies ar viņu un lūdzām dalīties savos iespaidos par to, kā tas viss notika.

Es gaidu patlaban otro mazulīti. Pirmajam bērnam ir jau 10 gadi, tāpēc nedomājot nolēmu iet uz dzemdību sagatavošanas kursiem. Daudz kas aizmirsies, daudz kas ir mainījies. Ļoti gribēju iegūt svaigu informāciju no profesionāļiem.

Lekcijas apmeklējām kopā ar manu līgavaini. Izvēlējāmies starp pirmdienu un sestdienu, paliekot pie brīvdienas, lai var mierīgi doties uz lekcijām, bez steigas braucot līdz Māmiņu Klubam.

Uz kursu sākumu man bija jau 34.grūtniecības nedēļa. Man gribējās saņemt nepieciešamo informāciju tuvāk dzemdību brīdim, lai viss labāk atmiņā būtu.

Kāpēc nolēmām doties uz kursiem Māmiņu Klubā? Ar pirmo bērnu es tiku novērota dzemdību namā, un tur arī gāju uz kursiem, bet mums tur nepatika.

Nesen draudzenei gatavojām Baby Shower ballīti, un meklējot dāvanu, izdomājām, ka labākā dāvana būtu dāvanu karte dzemdību sagatavošanas kursu apmeklēšanai Māmiņu Klubā. Es tad meklēju informāciju par šiem kursiem, un man iepatikās lekciju skaits un speciālisti, kas tās vada.

20160704112011-66918.jpg

Līdz šim Māmiņu Kluba Vecāku skolā es nebiju bijusi. Šī bija pirmā reize. Ziniet, tik mājīgi un ērti, kā biju redzējusi fotogrāfijās un video, tā arī bija: ņem spilvenu, cepumiņu, ielej tēju, ērti iekārtojies un klausies, ko tev stāsta. Es tieši dēļ šī tāda kā tusiņa ietu un ietu.

Uz visām 4 lekcijām gājām kopā ar vīru. Un arī viņam palika tikai tie pozitīvākie iespaidi, viņš aktīvi piedalījās, jokoja.

Ļoti patika, ka runāja ne tikai par dzemdībām, bet arī par krūts ēdināšanu, par to, kā rūpēties par jaundzimušo.

Visas lekcijas bija ļoti individuālas un interaktīvas, tas bija dialogs, kas ir ļoti svarīgi.

Nežēloju ne kursiem veltīto laiku, ne finanses. Iesaku turp doties ikvienam.

UZ TIKŠANOS

MĀMIŅU KLUBĀ!

Dzemdību sagatavošanas kursi

PIERAKSTĪTIES->>>


Kontakti: Māmiņu Klubs, Vīlandes ielā 1 (ar ieeju no Elizabetes ielas puses), 1.stāvs, Rīga. Tel. 67350750