Netipiskās brīvdienas! :)

Netipiskās brīvdienas! :)

18. Mar 2018, 22:13 DreamComeTrue DreamComeTrue

Šīs brīvdienas, liekas ir palidojušas vēja spārniem, un tomēr, ir izbaudīts ik mirklis. Tad nu dzeru savu citrona sulu, un klausos mīļāko mūziku .. izlēmu arī šeit par sevi iedot kādu ziņu. 

Sestdiena sākās ar to, ka jaunākais dēls devās pie sava tēva uz brīvdienām, lai es kaut nedaudz varētu atgūt spēkus pirms lielās dienas. Tad nu mums diena ar mīļoto sākās brokastojot ārpus mājas, un apspriežot visus par un ap mūsu kāzām. Liels prieks, ka par visām lielajām un mazajām lietām esam vienisprātis. Vakarpusē neliela ciemošanās pie viņa radiem, un ļoooti veikla aizmigšana tiklīdz atbraucām mājās. 

Svētdiena, to gan nesalīdzinās ar visu iepriekšējo nedēļu. Dievkalpojums, kas bija tik ļoti svētīgs un miera pilns, pusdienas ar viņa vecākiem, un PILNĪGS, TOTĀLS un GALĪGS miers mājās. Sagaidot Ralfiņu mājās, kopā ēdām vīnogas, un vēl foršāk kopā nosnaudāmies. 

Gribētos vairāk šādu STRESS FREE brīvdienu. Kad varu nekārtot māju, nemazgāt drēbes un pilnībā veltīt laiku sakārtojot savas domas un ķermeni. 

Tad nu šodien mums aprit pilnas 39. nedēļas. Tik nedēļa vien palikusi līdz noteiktajam datumam. Visi ar nepacietību gaidu mazāko ģimenes locekli. Visi ar aizrautību gatavojas. Pat Ralfiņš, kas ik pa laikam pieskrien pie zīdaiņu gultiņas paskatīties vai tur jau kāds guļ vai nē. 

Tad nu ar šo mieru, smaidu un ģimenes mīlestību šai svētdienai pienāk gals. Laiks vakara pasakai, bučām un miedziņam. 

Jauku vakaru, un darbīgu Jums pirmdienu, meitenes. 

Kristiāna. :)

DreamComeTrue DreamComeTrue 19. Mar 2018, 11:39 nosiguldas

Jā, Arnis man ko tādu teica, ka esot bijis riktīgs jampadracis. 😃

nosiguldas nosiguldas 19. Mar 2018, 10:36

😃 atpūta ir jauka lieta, labi, ka brīdī, kad jaukajam bariņam pievienojās Karlīnīte nebiju mājā. Katrīne aiztaisīja aiz sevis savas istabas durvis, jo nevarējusi vairāk to izturēt.🤣