Nāc uz GRŪTNIEČU dienu Māmiņu Klubā - 9.februārī+ PRAKTISKA nodarbība

Nāc uz GRŪTNIEČU dienu Māmiņu Klubā - 9.februārī+ PRAKTISKA nodarbība

08. Feb 2016, 10:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gatavojies dzemdībām? Nāc, izbaudi Grūtnieču dienu kopā ar mums! Sagatavosimies šim tik ļoti svarīgajam procesam, jaunas dzīvības rašanās, dzimšanas brīdim! Gatavosimies tikšanās brīdim ar pašu svarīgāko cilvēciņu katras sievietes dzīvē. Mīļās, topošās māmiņas, izbaudiet šo laiku no visas sirds, atpūtieties, gūstiet daudz noderīgas informācijas un gatavojieties satikšanās brīdim ar bērniņu! Aicinām jūs uz tradicionālo Grūtnieču dienu Māmiņu Kluba Vecāku skolā!

PIESAKIES MĀMIŅU KLUBA GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

GRŪTNIEČU DIENA MĀMIŅU KLUBĀ 9.FEBRUĀRĪ

PROGRAMMA

12:00 - 13:00 Dziedāsim šūpuļdziemas kopā ar psiholoģi, reiki meistari un topošo māmiņu Ievu Bērziņu!

Dziedāšana ir sirds valoda, bet šūpuļdziesmu dziedāšana ir mātes mīlestības izpausme pret bērnu - aktīvā, bērnam sajūtamā veidā. Un bērns to noteikti izjutīs un nākotnē novērtēs. Tāpēc veltīsim laiku saviem mazuļiem un dziedāsim viņiem, lai viņi jūt, ka mēs viņus mīlam! Un, lai šī mīlestība, ko viņi saņems caur māmiņas sniegto šūpuļdziesmu, viņus sildītu, dotu spēku visai dzīvei!

Mācīsimies un kopīgi dziedāsim šūpuļdziesmas un citas jaukas bērnu dziesmas, kuras jums noderēs gan ar mīlestību ieaijājot savu pavisam mazo mazuli miedziņā, gan citas jaukas bērnu dziesmiņas, ko dziedāt kopā ar savu nedaudz paaugušos bērniņu. Tām māmiņām, kas bērniņu plāno nākotnē, nodarbības atvērs sievišķības ceļu dvēseles ienākšanai.

Nodarbībā nav svarīgs novērtējums par sevi, kā dziedam, svarīgi, ar kādu attieksmi to darām, tāpēc īpaši sirsnīgi aicināti visi, kuri par sevi domā, ka "lācis uzkāpis uz auss". Nodarbībā atvērsim savu sirds enerģiju pret plānoto, gaidīto vai piedzimušo bērniņu.

12:00 - 13:00 Vides iekārtošana, tās sagatavošana mazuļa ienākšanai mājās. Lekcija kopā ar fizioterapeiti Klaudiju Hēlu

Uzzināsim kopā, kā sagatavot vidi pirmajiem 3 mazuļa dzīves mēnešiem. Runāsim par gultiņām, matračiem, pakaviņiem, pārtinamajām virsmām, ratiem, autosēdekļiem, rotaļu karuseļiem un daudz ko citu. Sapratīsim, ko vajag, ko nevajag, kur ko labāk likt. Tāpat izrunāsim arī visu par aprūpi, lai būtu ērti gan māmiņai, gan mazulim. Viss ģeniālais ir vienkāršs, atzīst fizioterapeite Klaudija Hēla, stāstot par vides iekārtojumu mazuļiem. Auduma gabaliņi, burku vāciņi un dažādas citas saimniecībā noderīgas lietas ir tās, kuras mājās paši varam sameklēt, ir vislabākās mazuļa attīstībai.

14:30-16:00 Rebozo lakati - dabiska palīdzība grūtniecības un pēcdzemdību laikā- praktiska nodarbība, vada dūla Katrīna Puriņa

Rebozo ir nacionāls meksikāņu sieviešu aksesuārs - gara, plata šalle. Sievietēm Meksikā rebozo lakats ir ne tikai tautisks, krāšņs un dārgs aksesuārs, tas kalpo arī praktiskiem mērķiem – kā lakats, šalle un polsteris smagu kravu pārnēsāšanai uz galvas, šūpuļtīkls bērniem, sega un slings, kurā nēsā bērnus. Semināru Māmiņu Kluba Vecāku skolā vadīs dūla Katrīna Puriņa.

Nodarbības laikā katrai būs iespēja sajust, kā Rebozo lakats var palīdzēt:

  • muguras sāpēm,
  • relaksācijai,
  • iegurņa atslābināšanai,
  • elpošanas ritma līdzsvarošanai,
  • intuīcijas attīstīšanai jeb "kontaktam ar sevi un bērniņu".
Tiekamies Māmiņu Klubā!

PIESAKIES MĀMIŅU KLUBA GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

Kad notiks?

9. februārī plkst. 12.00 - 16.00

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 20