ŠODIEN 12:00 Grūtnieču diena: tikšanās ar dūlu, mazuļa pūriņa sarūpēšana, eņģeļu terapija vieglākām dzemdībām

ŠODIEN 12:00 Grūtnieču diena: tikšanās ar dūlu, mazuļa pūriņa sarūpēšana, eņģeļu terapija vieglākām dzemdībām

28. Aug 2013, 06:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

28.augustā, pašā vasaras nogalē Māmiņu klubā notiks Grūtnieču diena, kurā dažādi speciālisti pastāstīs jums par to, kā dzemdēt vieglāk, kā atgūties pēc dzemdībām, kā arī - būs tikšanās ar dūlu - Katrīnu Puriņu, uzzināsim no pediatres Irēnas Putniņas vairāk par mazuļa pūriņu, un tiksimies arī ar Kristīni Nagornaju, kas mūs informēs par to, kā tad mazināt bailes no dzemdībām. Protams, tas vēl nav viss, tādēļa aicinām piebiedroties arī tevi Grūtnieču dienai, lai uzzinātu vairāk par visu, kas saistīts ar skaisto gaidību laiku!

Grūtnieču dienas programma:

Tikšanās ar dūlu Katrīnu Puriņu: saru dzīšana

12.00 - 13.00

Dūla Katrīna Puriņa ir brīnišķīga divu meitiņu mamma, kas ne tikai turpina sevi skolot dzīves gaitā, bet veiksmīgi strādā arī ar grūtniecēm Māmiņu Kluba vecāku skolā, piemēram, piedāvājot topošajām mammām apmeklēt grūtnieču vingrošanu. Šoreiz vairāk uzzināsi par saru dzīšanu! Kas ir šis maģiskais rituāls, kas mantots no senajiem latviešiem? Vai ikvienam mazulītim ir sari? Vai saru dzīšanu var veikt ikviena māmiņa savās mājās vai šis process jāuztic speciālistam?

Ko sagādāt mazuļa pūriņam? Pediatres padomi un ieteikumi

13.15 - 14.15

Tuvojoties grūtniecības laikam uz beigām, topošajām māmiņām rodas ne viens vien jautājums par to,kādas lietas nepieciešams sarūpēt gaidāmajam mazulītim. Ko pirkt mazulim? Ko viņam patiešām vajag, un bez kā var iztikt? Kā neapjukt veikala piedāvājumu klāstā? Kā saprast, ka mazulītim ir par aukstu vai par karstu? Kāda materiāla apģērbu, gultiņu labāk iegādāties? Jautājumu ir patiešām daudz un tie skar ikvienu topošo māmiņu. Šoreiz ar šiem jautājumiem paldzēs tikt skaidrībā ārste Irēna Putniņa!

Kā mazināt bailes un sāpes pirms dzemdībām: alternatīvā medicīna

14.30 - 16.30

Kristīne Nagornaja strādā ar alternatīvo medicīnu jau 3 gadus. Viņa ir diplomēta hipnoterapeite, Reiki un Integrētās enerģijas, kā arī daudzu citu metodiku terapeite un skolotāja. Šoreiz tev būs tā lieliskā iespēja uzzināt, kā mazināt bailes un sāpes pirms dzemdībām, kā sev palīdzēt. Ikvienam no mums ir vismaz viens eņģelis, jāiemācās ar viņu tikai komunicēt un šajā Grūtnieču dienā uzzinot vairāk par eņģeļiem, sapratīsi, kā ar alternatīvās medicīnas palīdzību eņģeļi var palīdzēt pirms dzemdībām un kā tie var palīdzēt tad, kad bērniņš jau piedzimis, tikt galā ar tādām ikdienišķām lietām kā kolikām.

Kad notiks?

28.augustā plkst. 12:00 - 16:30

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

Ls 10

Uz tikšanos Grūtnieču dienā 28.augustā plkst.12.00!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT!